Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Ook Belgische parken van Peter Gillis krijgen ervan langs: ‘Vergelijkbaar met een asielzoekerscentrum’

Belgische parken van Peter Gillis: "Een verblijf vergelijkbaar met een asielcentrum"
Beeld: Instagram Peter Gillis

Verwacht je een sprookje? Think again! De Belgische parken van Peter Gillis zijn allesbehalve een feeëriek tafereel. Peter Gillis, bekend van zijn avonturen in de Nederlandse vakantieparken, heeft nu zijn pijlen gericht op België. Maar zelfs met de beste intenties lijkt het erop dat zijn magie ditmaal wat kort schiet. Is het echt zo’n ramp daar? Laten we een kijkje nemen.

Een frisse start met oude problemen

Na het afstoten van zijn Nederlandse bezittingen, gooide Peter Gillis zich vol enthousiasme op zijn Belgische parken. Met grootse beloftes van vernieuwing onder de nieuwe merknaam Topcampings, beloofde hij een gastvrije ervaring op campings zoals Camping Hengelhoef, Blauwe Meer, en Parelstrand. “Kom en zie het zelf!” lijkt Peter te zeggen, terwijl hij aankondigt dat hij en zijn familie vaak ter plaatse zullen zijn om ervoor te zorgen dat iedereen een warm welkom krijgt. Maar is hun aanwezigheid genoeg om het tij te keren?

De Realiteit op de Grond

Ondanks de frisse branding, wordt Parelstrand beschreven als een ‘horrorplek’ op platforms zoals Tripadvisor. Bezoekers laten weinig aan de verbeelding over met beschrijvingen die meer weg hebben van een thriller dan een ontspannende vakantie. “Een verblijf vergelijkbaar met een asielcentrum”, zegt een ontevreden gast. De sfeer op het park voelt voor velen onveilig, vooral voor vrouwen.

Belgische parken van Peter Gillis: "Een verblijf vergelijkbaar met een asielcentrum"
Beeld: Instagram Peter Gillis

Klachten stromen binnen

De teleurstellingen stapelen zich op: gesloten faciliteiten, veiligheidsproblemen, en een algemeen gebrek aan voorzieningen zoals zwembaden of meren. Dit contrasteert scherp met de online gepresenteerde droom. De feedback op sociale media is niet mals: “Nada noppes aan voorzieningen”, klagen de gasten. Is er hoop voor de Belgische parken van Peter Gillis? Met zoveel tegenwind moet Peter misschien meer doen dan alleen een glimlach bieden. De problemen die deze parken teisteren, vragen om serieuze oplossingen. Zal Peter in staat zijn om het tij te keren, of is het tijd voor een nieuwe strategie?

Belgische parken van Peter Gillis: "Een verblijf vergelijkbaar met een asielcentrum"
Beeld: Screenshot Facebook

Een hobbelige weg voor de Belgische parken van Peter Gillis

De Belgische parken van Peter Gillis blijven de gemoederen bezighouden. Terwijl Peter Gillis belooft dat verandering op komst is, blijft de realiteit op de grond een uitdaging. Het contrast tussen de beloofde droom en de harde realiteit kan niet groter zijn. Kunnen deze parken ooit het paradijs worden dat Peter voor ogen heeft, of blijven ze een ‘horrorplek’ in de ogen van teleurgestelde bezoekers? Het blijft een cliffhanger waar zelfs de beste thrillerschrijvers een puntje aan kunnen zuigen. Wat denk jij? Is er magie nodig om deze parken te transformeren, of is het slechts een kwestie van tijd en hard werk?

Check ook: