Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Grote zorgen om foto Peter Gillis: ‘Helemaal terug bij af’

Nieuwe aangifte tegen Peter Gillis: “Nog een vrouw in elkaar getrapt?”
Beeld: Youtube Omroep Brabant

Peter Gillis en Wendy van Hout genieten momenteel van een vakantie in Spanje, zo zien we op een foto die de Massa is Kassa-ster op Instagram deelt. Volgers maken zich echter grote zorgen om de gezondheid van Peter na het zien van de foto, zo blijkt uit de vele reacties.

Wake-upcall

Peter Gillis, de welbekende vakantieparkmagnaat, staat behalve om zijn flamboyante levensstijl en weelde die hij niet schuwt te delen met heel Nederland, bekend om zijn liefde voor worstenbroodjes en ander lekker eten. Dit was dan ook goed te zien aan zijn figuur. Dit zorgde er echter voor dat Peter in 2022 met spoed opgenomen moest worden, nadat hij onwel was geworden. Gillis had nog maar een hartslag van 30 en zijn familie vreesde voor het ergste. “Dit is een wake-upcall, ik moet nu echt iets aan mijn gewicht gaan doen”, zei Peter destijds. “Ik was eigenlijk dood in het ziekenhuis. Ik reageerde nergens meer op. Uiteindelijk is het een zware suikercoma geweest.”

Massa is Kassa-kijkers worstenbroodjes peter gillis
Beeld: Massa is Kassa

30 kilo afgevallen

Vorig jaar wist Peter echter een opmerkelijke prestatie te leveren door maar liefst 30 kilo af te vallen. Een aanzienlijk verschil, gezien zijn ziekenhuisopname in 2022, waarbij zijn gezondheidstoestand kritiek was. Die 30 kilo lijken er volgens zijn fans echter weer bijgekomen te zijn, wat potentieel levensbedreigend kan zijn, zoals eerder ervaren.

Terug bij af

Veel volgers reageren dan ook met verbazing op de foto die Peter vanuit Spanje op Instagram deelde. Zo schrijft iemand: “Jammer van je buikje Peter. Je was zo goed bezig met afvallen”, en “Je lijkt weer helemaal terug op je oude gewicht!” Weer een ander schrijft: “Je bent weer aan het groeien man” en “Gaat goed met dieeten?”

Check de betreffende foto van Peter Gillis waarom volgers zich zorgen maken hier:

Check ook:

You May Also Like