Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw vertelt over bloedstollende ontmoeting met Joran van der Sloot

ontmoeting met joran van der sloot
Beeld: DailyBuzz/Youtube Videoland

Joran van der Sloot, misschien wel de meest spraakmakende Nederlandse moordenaar ooit. Van der Sloot haalde recentelijk weer de krantenkoppen met bekentenissen over de moord op Natalee Holloway in Aruba. Maar dit verhaal gaat over een andere nacht, een andere situatie, en vooral: een andere vrouw. We hebben het over Dinah, die naar eigen zeggen een bloestollende ontmoeting had met Joran van der Sloot die haar bijna het leven kostte. 

De ontmoeting

Dinah’s ervaringen in Bangkok begonnen aanvankelijk vrij rustig. Ze was daar als uitwisselingsstudent en het duurde niet lang voordat ze nieuwe mensen leerde kennen. Een van deze mensen was Nico, een jongeman uit Duitsland. Nico was een vriend van Joran, die in dezelfde residentie verbleef als Dinah. Zo kwam het dat Dinah en Joran elkaar regelmatig tegenkwamen. Uit Dinah’s beschrijvingen bleek dat Joran iemand was die veel over zichzelf sprak, wat haar het idee gaf dat hij mogelijk narcistische trekken had en wellicht ook neigde naar pathologisch liegen. 

Die avond

Op die desbetreffende avond, die aanvankelijk begon als een onschuldige viering, namen de gebeurtenissen een onverwachte en dreigende wending. Er ontstond een heftige ruzie tussen Joran en Robert, Dinah’s afspraakje voor die avond. Joran had ongeverifieerde beweringen over Dinah gedaan die de avond prettigheid verstoorden en het feest vroegtijdig beëindigden. Het zou echter niet stoppen bij deze confrontatie. 

Verward en onwel

Vlak daarna bevond Dinah zich in haar woonruimte toen er plotseling op haar deur werd geklopt. Het was Joran, die onder het mom van een verontschuldiging haar uitnodigde voor een drankje. Maar dit was niet zomaar een uitnodiging; naast het aangeboden bier bracht hij ook cannabis mee. Kort nadat ze hiervan had genomen, begon Dinah zich verward en onwel te voelen. Ze werd zich acuut bewust van het gevaar dat Joran vertegenwoordigde. Op adrenaline en instinct reageerde ze snel, en terwijl ze vluchtte, kon ze de voetstappen van Joran horen die haar volgde. Gelukkig bereikte ze net op tijd haar eigen verblijf en vergrendelde de deur.

Gedrogeerd

De ochtend daarop ontwaakte Dinah op de badkamervloer, overweldigd door de realisatie dat ze misschien wel was gedrogeerd. Een ding stond voor haar vast: ze had een potentieel catastrofaal scenario weten te vermijden. Het lot had haar die nacht een onverwachte gunst verleend. Als men alle controversiële acties van Joran onder de loep neemt, zou men kunnen concluderen dat er die nacht een beschermengel over Dinah waakte.

Check het bloedstollende verhaal van de vrouw die een ontmoeting had met Joran van der Sloot hier:

@dinahthurst The night i almost died #joranvandersloot #predator #safetywarning ♬ original sound – Dinah Thurst

Check ook: Joran van der Sloot wil het roer omgooien na vrijlating: ‘Wil andere mensen gaan helpen’

Bron: dailybuzz.nl

You May Also Like