Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Onbekende poept in voortuin en veegt billen af aan tuinkussens in Eindhoven

poept eindhoven

Afgelopen maandagochtend werd de 36-jarige Roswita in Eindhoven getroffen door een verontrustende ontdekking in haar eigen voortuin, één die haar met stomheid sloeg. In de vroege ochtenduren, rond half vijf, merkte ze tot haar ontzetting op dat er menselijke ontlasting in haar zorgvuldig onderhouden voortuin was achtergelaten. Ze was in shock en wilde de oorzaak van deze ongepaste daad achterhalen.

Camera gecheckt

Roswita, vastbesloten om antwoorden te vinden, besloot de beelden van haar bewakingscamera’s te bekijken. Wat ze daarop zag, deed haar huiveren. Op de beelden was te zien hoe een volstrekt onbekende man zichzelf tussen de kliko en de tuinstoelen had genesteld en zonder enige terughoudendheid zijn behoefte had gedaan. De ongelooflijk ongepaste acties van deze wildvreemde gingen nog verder. Niet veel later zag Roswita hoe deze onverlaat zijn achterste afveegde aan de kussens van haar tuinstoelen, een ronduit verontrustende en respectloze daad.

Schokkende beelden

Met de identiteit van deze persoon volledig onbekend, voelde Roswita zich genoodzaakt om de schokkende beelden met anderen te delen via Facebook. Ze kon haar frustratie en verontwaardiging niet onderdrukken en schreef: “Vuile viezerik als je zo nodig moet schijten klop dan aan! Maar schijt niet op mijn tuinstoelen en afsmeren met mijn kussens.” Haar bericht was doordrenkt met begrijpelijke verontwaardiging over de grove inbreuk op haar privéruimte en eigendommen. In een poging om de situatie op te lossen, besloot Roswita om de met ontlasting bevlekte kussens zonder aarzeling bij het afval te plaatsen. Ze was vastberaden om haar geliefde tuin weer in ere te herstellen en voelde dat er geen andere keuze was. “Ik ga een nieuwe set aanschaffen,” verkondigde ze vastberaden. 

Check ook: Gast komt er dankzij vriend onvrijwillig achter hoe vogelpoep smaakt

Bron: jezuswatslecht.nl

Beeld: Facebook

You May Also Like