Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast komt er dankzij vriend onvrijwillig achter hoe vogelpoep smaakt

vogelpoep

Laat me je vertellen over het wonderlijke samenspel tussen mens en Moeder Natuur, waarbij de timing soms opvallend genoeg is om je tranen van het lachen te bezorgen. Stel je voor: je zit gezellig met je maat, klaar om een gek filmpje op te nemen, wanneer plotseling een onverwachte aanval van vogelpoep je autoruit treft! Als dit geen topmateriaal is voor een komische video, dan weten we het ook niet meer.

Tong

Maar hier komt het beste deel. Als je vriend, met een gevoel voor humor dat alleen echte vrienden kunnen waarderen, op het idee komt om voor de grap zijn tong uit te steken op het exacte moment van de aanval. O, de ironie! Je moet snel handelen om dit goddelijke moment vast te leggen, want hier zijn jullie uiteindelijk vrienden voor: elkaar voor de gek houden wanneer de kans zich voordoet. Natuurlijk is lachen om deze situatie onvermijdelijk. Terwijl de ene vriend al direct in een slappe lach schiet, is de ander druk bezig om de vreemde combinatie van vogelpoep en uitgestoken tong te verwerken, en misschien zelfs te kokhalzen. 

Elke keer weer

Maar weet je, over tijd zul je hier absoluut hartelijk om kunnen lachen. Het is een van die verhalen die je bij elke reünie of bijeenkomst opnieuw vertelt, terwijl jullie allemaal dubbel liggen van het lachen. Laten we eerlijk zijn, vogelpoep op je autoruit is op zichzelf al vervelend en als je er niet snel bij bent, kan het een serieuze uitdaging zijn om schoon te maken. Dus in zekere zin kun je je vriend bedanken, want die vogelflats heeft hij simpelweg het beste voor met zijn auto. Hij zorgt er niet alleen voor dat je achteraf een hilarische herinnering hebt, maar hij draagt ook bij aan het vergaren van views voor jullie fantastische filmpje.

Check ook: Vrienden halen prank uit met vriend die net even 6 kilometer over het randje is

Bron & Beeld: dailybuzz.nl

You May Also Like