Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nochtli in veel te strakke yogabroek bewijst nog altijd een van de mooiste dames van Nederland te zijn

Nochtli in veel te strakke yogabroek bewijst nog altijd een van de mooiste dames van Nederland te zijn
Beeld: Instagram nochtlii

Nochtli Peralta Alvarez, de Nederlandse schoonheid met Mexicaanse roots, blijft haar volgers verrassen en inspireren. Recentelijk plaatste Nochtli op Instagram foto’s waarin ze een strakke yogabroek draagt, waarmee ze eens te meer bewijst dat ze een van de mooiste dames van Nederland is. De combinatie van haar fysieke schoonheid en haar boodschap over gezondheid en welzijn maakt haar een uniek en bewonderd figuur in de wereld van fitness en mode.

Nochtli zet inspirerende boodschap naast yogabroek foto

In de betreffende post deelt Nochtli een inspirerende boodschap over het belang van rust, vooral na ziekte. Na een periode van voedselvergiftiging benadrukt ze het belang van luisteren naar het lichaam en geeft ze toe dat ze initieel de neiging had om zichzelf direct weer te pushen. Ze schrijft: “Today’s note: rest is productive, but smirking bc be back in the gym”. Deze eerlijkheid en openheid zijn kenmerkend voor Nochtli’s benadering van fitness en gezondheid. Nochtli gaat verder over het belang van het accepteren van tijdelijke veranderingen in kracht en motivatie na ziekte. Ze deelt dat het normaal is om enige spiermassa te verliezen en dat men zich daar niet te veel op moet focussen. Haar advies luidt om toe te geven aan de behoefte aan extra voedsel wanneer nodig, aangezien dit bijdraagt aan herstel. Dit inzicht biedt een verfrissend en realistisch perspectief op fitness, waarbij de nadruk ligt op zelfzorg en luisteren naar het lichaam.

Nochtli’s foto in strakke yogabroek

Haar foto’s in de strakke yogabroek tonen niet alleen haar indrukwekkende fysieke vorm, maar ook haar kracht en vastberadenheid. De manier waarop ze haar herstel aanpakt, met aandacht voor zowel mentale als fysieke gezondheid, is een inspiratie voor velen. Nochtli bewijst dat ware schoonheid niet alleen in uiterlijk zit, maar ook in de kracht en veerkracht van het individu. Nochtli’s aanpak van fitness en gezondheid, gecombineerd met haar stijlvolle verschijning, maakt haar een rolmodel voor velen. Haar recente post in die strakke yogabroek is meer dan alleen een modeverklaring; het is een testament van haar levensfilosofie – balans vinden tussen fysieke activiteit, mentaal welzijn en het vieren van het lichaam in al zijn vormen. Bekijk de post hieronder.

En nu je er toch bent…

Check ook: Miljuschka zorgt voor rode oortjes in pikant rood lingeriesetje

Bron: Instagram nochtlii

You May Also Like