Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Miljuschka zorgt voor rode oortjes in pikant rood lingeriesetje

Miljuschka deelt 'break up'-nieuws en viert haar vrijheid in mooiste lingeriesetjes
Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen, de geliefde tv-persoonlijkheid en culinaire expert, heeft onlangs de aandacht van haar 967.000 social media volgers gegrepen, niet door haar gebruikelijke heerlijke recepten, maar door een reeks adembenemende foto’s in een pikant rood lingeriesetje. Miljuschka, bekend om haar openhartigheid en inspirerende berichten, heeft haar veelzijdigheid weer eens getoond door deze gewaagde, maar stijlvolle fotoshoot.

Miljuschka deelt foto in pikant rood lingeriesetje

In haar recente Instagram-post liet ze zien hoe ze haar dag begint met een boost van zelfvertrouwen. Het bijschrift luidt: “Wake up and shine! Het eerste wat ik ‘s ochtends doe, is een mooie lingerieset aantrekken, want ik voel mij het best als ik een BH draag die fijn zit en die er ook nog eens mooi uitziet. Daar krijg ik een mega zelfvertrouwen boost van! Wil jij dat ook? Bij @liveranl hebben ze nu een super actie en krijg je op de 2de BH 50% korting. Dus ik zou zeggen: verwen jezelf! Shop nu via mijn link in bio of bij jouw dichtstbijzijnde Livera winkel!”

Volgers zijn vol lof

De reacties op haar post waren overweldigend positief. Een volger schreef: “Mensen kunnen roepen wat ze willen over de graatmagere modellen maar kijk eens naar deze prachtige vrouw met haar voor heel veel mensen super mooie body. Kijk, dat zijn pas modellen, respect.” Een ander voegde toe: “Jij bent (voor mij) de mooiste vrouw van Nederland. Zo fijn dat jij je laat zien met al jouw rondingen….een mooi voorbeeld.” Een derde commentaar prees Miljuschka’s relatabiliteit: “Je bent echt zoals zo veel dames zijn! Echt top!!!”

Inspiratie

Miljuschka, die zich in het verleden al heeft uitgesproken over body positivity en het belang van een realistisch lichaamsbeeld, gebruikt haar platform opnieuw om een krachtige boodschap te verspreiden. Haar keuze om comfortabele en toch stijlvolle lingerie te dragen, en dit op een trotse manier te tonen, weerspiegelt haar boodschap dat zelfliefde en zelfvertrouwen hand in hand gaan.

Check ook: Miljuschka is er vroeg bij dit jaar en breekt het internet in pikant kerstjurkje

Bron: Instagram Miljuschka Witzenhausen

You May Also Like