Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nikkie Plessen zorgt voor ophef om véél te kort rokje: ‘Kan alles zien!’

Om deze reden stort het imperium van Nikkie Plessen in elkaar: 'Winkels stoppen massaal'
Beeld: Instagram Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de altijd spraakmakende modeontwerpster en zakenvrouw, staat opnieuw in de schijnwerpers. Dit keer niet door controversiële etentjes of haar opvallende zuinigheid met fooien, maar door de lancering van haar nieuwste modecollectie. Centraal in deze collectie staat het ‘kort rokje’, een stuk dat zowel bewondering als debat oproept.

Kort rokje

Recentelijk presenteerde zij zichzelf in een zeer korte minirok en een simpel hemd van haar eigen design, wat voornamelijk negatieve reacties uitlokte. Critici, die normaal door haar team worden weggepoetst, laten nu ongefilterd van zich horen: “Nee, fout, fout, mega fout,” en “Absoluut geen klasse zo,” zijn enkele van de reacties.

De outfit, omschreven als te gewaagd en ordinair, zelfs voor een jong publiek, heeft veel kritiek gekregen, inclusief opmerkingen dat het bijna leek alsof ze haar broek was vergeten. De term ‘poenani’ kwam zelfs voorbij in de commentaren, wat wijst op de extreem korte lengte van de rok.

Ondergang van NIKKIE

Tegelijkertijd doemt de vraag op hoelang haar merk nog stand zal houden. Yvonne Coldeweijer voorspelde al eerder de ondergang van NIKKIE, na gesprekken met verschillende ‘spionnen’ en na onderzoek naar de praktijken van Plessen, die snel haar eigen collecties afprijsde, wat voor veel winkeliers een doorn in het oog is.

Ondanks een eigen vermogen van ruim 33 miljoen euro en bijna 520.000 volgers op Instagram, lijkt Nikkie’s populariteit te dalen. Posts van haar account krijgen verrassend weinig likes, wat wijst op een groeiende desinteresse bij haar volgers. Haar laatste post over de zogenaamde ‘onderbroeken trend’ heeft wederom voor opschudding gezorgd. Hierin promoot ze een look die veel te kort is voor veel van haar volgers, wat leidt tot verontwaardiging en beschuldigingen van het aanmoedigen van een ongepaste trend, vooral gericht op jongere vrouwen.

Kritiek

Op Instagram heeft ze namelijk heel veel kritiek gekregen op haar kort rokje. Ze kreeg reacties zoals: Och joh, die leeftijd, nou en. Zelf weten … Als ik zulke benen had, trok ik voortaan helemaal niets meer aan 😉 Nu ja, beetje overdreven, maar het staat fantastisch. Veelste kort. Dit kan echt niet staat zo goedkoop. Ongelooflijk wat ORDINAIR….geen gezicht! Jij verpest ook altijd BLVD! Als jij aan de beurt bent ga ik altijd even iets anders doen. Meid, ik weet dat je rijk bent, maar ga iets anders doen! Ga gewoon in je slip lopen! Spaart ook nog eens geld uit. Belachelijk! Gedraag je na je leeftijd meissie.

Check ook:

Dame komt komt er achter dat kort rokje niet de ideale kleding is voor mechanische stier