Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Om deze reden stort het imperium van Nikkie Plessen in elkaar: ‘Winkels stoppen massaal’

Nikkie Plessen financieel in zwaar weer? 'Bodem van de kassa lijkt in zicht'
Beeld: Instagram Nikkie Plessen

De afgelopen dagen verschenen er verschillende berichten van kledingwinkels die aangaven te gaan stoppen met NIKKIE, het kledingmerk van Nikkie Plessen. Om deze reden wordt de dure kleding massaal in de verkoop gedaan. Yvonne Coldeweijer beweert te weten wat de achterliggende reden hiervan is, en dit zou wel eens zeer slecht nieuws kunnen betekenen voor het imperium van Nikkie Plessen.

Wurgcontract

Op haar Instagrampagina LifeOfYvonne, schrijft Yvonne Coldeweijer dat ze research heeft gedaan en met ‘verschillende spionnen had gesproken’ en het zou niet best gaan met NIKKIE. Winkels zouden namelijk massaal stoppen met de verkoop van NIKKIE. Yvonne schrijft: “Veel winkels zitten er heel erg mee dat zij een collectie moeten inkopen van vaak minimaal € 8.000, maar Nikkie Plessen dan na 5 weken de nieuwe collectie op haar site en in haar eigen winkels al in de SALE doet. Maar de winkels die hebben afgenomen mogen dit niet! Nikkie heeft het hele strenge voorwaarden laten tekenen.” Met andere woorden: winkels moeten een soort wurgcontract ondertekenen, om Nikkie’s kleding te mogen verkopen.

Concurreren met Nikkie zelf

Dit geeft de winkeleigenaar het geovel dat ze moeten concurreren met Nikkie zelf, wat voor hen dan ook niet te doen is. Bovendien zou de populariteit van het kledingmerk sterk afnemen, vanwege de hoge prijzen in combinaite met de toegenomen inflatie. Veel klanten zouden dan ook geen paar honderd euro meer willen uitgeven aan ‘fast fashion’. Winkels zouden dan ook met de kleding blijven zitten en massaal besluiten hiermee te stoppen. Dit zou dus wel eens een harde klap kunnen zijn voor het imperium van Nikkie Plessen.

In opspraak

Nikkie Plessen werd landelijk bekend door haar rollen in de soapseries Onderweg naar morgen en Goede Tijden Slechte Tijden. Hierna bouwde ze een succesvol zakenimperium op, onder meer met haar eigen kledinglijn NIKKIE, waarmee ze miljoenen verdiende. In 2020 raakte ze echter in opspraak, toen bekend werd dat multimiljonair Nikkie en haar man Ruben Bontekoe voor 927.000 euro aan overheidssteun hadden gekregen van het economische steunpakket van de overheid tijdens de pandemie.

Om deze reden stort het imperium van Nikkie Plessen in elkaar: 'Winkels stoppen massaal'
Beeld: Instagram Nikkie Plessen

Bron: Instagram LifeOfYvonne

You May Also Like