Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Nieuwe Netflix-serie zorgt ervoor dat mensen een heel seizoen in één nacht bekijken

Nieuwe Netflix-serie zorgt ervoor dat mensen een heel seizoen in één nacht bekijken
Beeld: YouTube

Supacell is de nieuwe Netflix-serie die eind juni uitkwam en als een bom viel voor Netflix-gebruikers. Een positieve bom overigens, die de gevoelens van eenheid en macht in de zwarte samenleving positief beïnvloedde en al de minderwaardigheid die zij zich in de loop der eeuwen hebben gemaakt, deed wegsmelten. Netflix-gebruikers stromen massaal naar sociale media in hun bewondering voor een ‘modern superheldenverhaal met een paar wendingen’ dat ze al helemaal hebben gebingewatched.

Nieuwe Netflix-serie Supacell

De serie is gemaakt en geregisseerd door Rapman – Andrew Onwubolu MBE – (Blue Story) en Sebastian Thiel regisseerde ook drie afleveringen. In de hoofdrollen spelen Tosin Cole (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens), Adelyao Adedayo (The Responder), Yasmin Monet Prince (Hanna), Eric Kofi-Abrefa (Blue Story), Josh Tedeku (A Town Called Malice) en Nadine Mills (The Strangers).

Het verhaal draait om vijf donkerkleurige Zuid-Londenaren die allemaal een familiegeschiedenis van sikkelcelziekte hebben. In plaats van de ziekte te ontwikkelen, krijgen ze echter superkrachten – en nog veel meer – en vinden ze elkaar. Maar zullen ze kunnen overleven wanneer een organisatie jacht op ze begint te maken? De nieuwe netflix-serie die Supacell heet heeft zes afleveringen en is op 27 juni op Netflix verschenen, maar kijkers hebben er al snel doorheen gebanjerd en stortten zich op sociale media om hun mening te geven.

nieuwe netflix-serie
Beeld: YouTube

Positieve reacties

In de eerste week dat Supacell op Netflix stond, werd het 33,5 miljoen keer bekeken en 6,4 miljoen keer uren bekeken. Volgens ScreenRant stond Supacell daarmee op nummer twee in de Top 10 van de streamingdienst voor de week van 24 juni tot 30 juni. Fans van de serie zijn naar Facebook gegaan om het nieuws te delen, waarbij een gebruiker zei: “Ja dit was erg goed!!! Ik heb ze gisteren allemaal gekeken!!!” “Ik vond het geweldig en heb het ook gebinged, hoewel het niet moeilijk is om zes afleveringen te bingen! “Het worden er steeds minder tegenwoordig, stel dat we een jaar of langer moeten wachten op de volgende zes!!!” voegde een ander eraan toe.

Een derde gaf commentaar: “Yep, ik heb alles in twee dagen gekeken. Vond het geweldig. Kan niet wachten op de volgende serie!!!” En de liefde voor Supacell is ook overgeslagen naar X.

Een Twitter-gebruiker schreef: “Ik vind @RealRapman echt geniaal. Met een show komen die de zwarte cultuur omvat, een ziekte die ons voornamelijk treft, en deze dingen een voorwaarde maken om superkrachten te krijgen???? “Deze show is wat we op zoveel manieren nodig hadden. Wanneer komt seizoen 2? #Supacell.” Gelukkig, als je seizoen één al hebt gebingewatchd en ongeduldig wacht op nieuws over een vervolg, heeft Rapman aan UNILAD onthuld of er plannen zijn voor een seizoen twee. Een andere gebruiker zei: “Zorg ervoor dat je Supacell de dubbele duim omhoog geeft na het binge watchen. “Zo krijgen we een tweede seizoen”

Check ook:

Nieuwe Netflix-serie laat kijkers na elke aflevering doodsbang achter

You May Also Like