Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Nieuwe LEGO Oriënt-Express is misschien wel een van de dikste LEGO-sets ooit

LEGO-Oriënt Express 1
Beeld: Lego

Stap aan boord van de LEGO Oriënt-Express (21344) en keer terug naar de glorietijd van het treinreizen met deze prachtige LEGO-set. Deze 2540-delige bouwset neemt je mee op een creatieve reis om de vintage glamour en rijke geschiedenis van de Oriënt-Express stoomtrein vast te leggen in een gedetailleerd display model. Of je nu een treinenfan bent, houdt van reizen of geïnteresseerd bent in geschiedenis, deze set is een perfect cadeau voor liefhebbers van hoogwaardige LEGO-bouwprojecten.

LEGO Oriënt-Express

Ontdek de wereld van treinen met deze zorgvuldig samengestelde LEGO-set voor volwassenen. De Oriënt-Express set (21344) bevat niet alleen de kenmerkende locomotief en tender, maar ook de restauratiewagon (voiture-restaurant) en het slaaprijtuig (voiture-lits). Met afneembare daken kun je de authentieke interieur details bewonderen, waaronder prachtige ingelegde panelen en een spiegeleffect boven het bed in de eersteklas kamer. De LEGO Ideas De Oriënt-Express (21344) bevat 8 LEGO minifiguren, waaronder een stationsmedewerker, een hertogin, een filmregisseur (gebaseerd op de fan die de set heeft bedacht!), een conducteur, een machinist, een ober, een wetenschapper en een schrijver. Elk personage draagt bij aan het verrijken van de verhaallijn van deze historische treinreis. De set wordt geleverd met diverse accessoires en een bouwbare bagagekar, waardoor de speelervaring nog completer wordt.

LEGO-Oriënt Express
Beeld: Lego

Authentieke Details en Geschiedenis

De Oriënt-Express set is doordrenkt met authentieke details, waaronder een backgammon bord, buiten decoratie met de route Parijs-Istanbul en nog veel meer. Het bouwpakket bevat ook een geïllustreerd boekje met het verhaal van de Oriënt-Express, interviews met de fan die de set heeft bedacht en de LEGO® ontwerpers, evenals stapsgewijze bouwinstructies. Deze LEGO-Orient Express is niet alleen een bouw challenge, maar ook een prachtig cadeau voor volwassenen. Trakteer jezelf of verras een treinenfan of geschiedenisliefhebber met deze indrukwekkende stoomtreinbouwset. Met een hoogte van ongeveer 12 cm, een lengte van 116 cm en een breedte van 8 cm is dit verzamelmodel een opvallende toevoeging aan elke LEGO-collectie.

Lego1
Beeld: Lego

LEGO Kwaliteit en Veiligheid

LEGO® stenen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Veiligheid staat voorop bij LEGO, en alle onderdelen worden zorgvuldig getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Kies voor de LEGO Oriënt-Express (21344) en breng de magie van treinreizen tot leven in je eigen LEGO-wereld! Check de prijs en beschikbaarheid hier.

LEGO-Oriënt Express 1
Beeld: Lego
LEGO-Oriënt Express 2
Beeld: Lego
LEGO-Oriënt Express 3
Beeld: Lego
Lego2
Beeld: Lego
Lego3
Beeld: Lego
Nieuwe LEGO-Oriënt Express is misschien wel een van de dikste LEGO-sets ooit
Beeld: Lego

Check ook: Gasten bouwen 3 jaar aan enorme ‘Lord of the Rings’-wereld van 150 miljoen LEGO-blokjes

You May Also Like