Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Nieuw bij McDonald’s: fritessaus in fles!

Nieuw bij McDonald's: fritessaus in fles!
Beeld: Pezels Aneesh Pavan Prodduturu & vkmag

Ben jij klaar voor een culinaire revolutie vanuit je favoriete fastfoodketen? McDonald’s zet de fastfoodwereld op zijn kop met een briljante innovatie: fritessaus in een handige fles! Vergeet de frustratie van sauszakjes en ontdek hoe deze smakelijke upgrade je snackervaring naar een hoger niveau tilt. Lees snel verder en ontdek alles over deze smeuïge sensatie!

Een frisse draai aan traditionele sausverpakkingen

Fastfood liefhebbers kennen het probleem: sauszakjes die niet meewerken. McDonald’s heeft dit ongemak aangepakt na talloze feedback van klanten. De oplossing? Een stijlvolle, herbruikbare fles, perfect voor elke sausliefhebber. Waarom een fles? Simpel: het is gebruiksvriendelijk, efficiënt en milieubewuster dan de eenmalige zakjes. Deze flessen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een statement van duurzaamheid en innovatie.

fritessaus
Beeld: Mcdonald’s

Wat maakt de fritessaus fles zo speciaal?

Het design van de fles is speels en praktisch, met een knipoog naar de klassieke McDonald’s-stijl. De ergonomische vorm zorgt dat je zonder morsen de saus kunt doseren – ideaal voor thuis of onderweg. Deze flessen zijn een limited edition, wat betekent dat je snel moet zijn om er een te bemachtigen. Het exclusieve karakter maakt het niet alleen een must-have voor sausfanaten, maar ook een potentieel verzamelobject.

Praktische informatie en beschikbaarheid

Vanaf 4 juni zijn deze flessen fritessaus te koop. Ze zijn verkrijgbaar via de McDonald’s app en bij geselecteerde vestigingen, zolang de voorraad strekt. Zet de datum in je agenda en mis deze kans niet! Voor slechts €3,50 krijg je een fles van 250ml. Een prijs die net zo aantrekkelijk is als de saus zelf! Deze saus is veelzijdig! Of je nu een barbecue organiseert of een snelle snack voor de tv, de fritessaus van McDonald’s verrijkt elk gerecht. Experimenteer met de fritessaus als dressing in salades of als een dip voor groenten. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek nieuwe smaakcombinaties.

De toekomst van fastfood condimenten

McDonald’s heeft met deze stap niet alleen een nieuwe productlijn geïntroduceerd, maar ook de manier waarop we denken over saus verpakkingen getransformeerd. Het is duidelijk: de fritessaus in een fles is hier om te blijven en belooft de manier waarop we genieten van onze snacks fundamenteel te veranderen. Dus, ben jij klaar om je snackspel te upgraden? Grijp dan je kans op deze smakelijke innovatie en duik in de wereld van gemak en smaak met de nieuwe fritessaus van McDonald’s. Proost op een saus rijke toekomst!

Check ook:

Man bestelt driedubbele cheeseburger en verwijdert alles bij McDonald’s om te zien wat er gebeurt

You May Also Like