Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicol Kremers promoot haar webshop met pikante close-up van haar zitvlak

Nicol Kremers Nieuwe Liefde? Een Nederlands Topmodel
Beeld: Instagram Nicol Kremers

Ah, het leven zit vol verrassingen! Weet je nog die tijd dat Nicol Kremers zich bezighield met het knopen van schoenveters van haar ex-liefde? En nu, heb je al gehoord over Nicol Kremers webshop met die opvallende close-up van haar zitvlak? Nou, tijden zijn veranderd, en hoe! Sinds haar relatiebreuk heeft Nicol een radicale carrière switch gemaakt, en eerlijk gezegd? Het past haar als een maatgemaakte schoen.

De Switch naar Volwassen Content

In een wereld waar content king is, heeft Nicol de kroon opgepakt en draagt ze deze met verve. Ze heeft ontdekt dat er een flinke duit te verdienen valt door het creëren van volwassenen content. En voor al die stiekeme gluurders vanaf hun zolderkamertjes – hey, we oordelen niet, ieder z’n hobby – is er aan het eind van de week een buitenkansje.

Kamasutra Beurs

Heb je plannen voor het einde van de week? Cancel ze maar. Nicol maakt haar opwachting op de Kamasutra Beurs in het Jaarbeurscomplex te Utrecht. Wat daar exact zal gebeuren? Geen idee, maar ons gokje? Ze is daar waarschijnlijk om haar gloednieuwe webshop te promoten en ongetwijfeld kun je er een exemplaar van haar nieuwe boek op de kop tikken. En als haar recente Instagram post enigszins indicatief is – een nogal, laten we zeggen, ‘overtuigende’ afbeelding van haar derrière – dan wordt het zeker een bezoekje waard.

Nicol Kremers webshop

Om het allemaal samen te vatten: Nicol Kremers, eens bekend om haar talent voor het knopen van schoenveters, staat nu in de schijnwerpers op de Kamasutra Beurs. Of het nu gaat om een strategische carrièreswitch, een passie voor volwassen content, of gewoon een levenslange droom, één ding is zeker: ze weet hoe ze ons aandacht moet trekken. Dus, zie je daar? Oh, en voor degenen die kaartjes overwegen – wees snel! Ze zullen als warme broodjes over de toonbank gaan!

Nicol Kremers webshop

Check ook:

Bron: Instagram Nicol Kremers

You May Also Like