Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Nicol Kremers deed Playboy-shoot als vrijwilligerswerk; zelf contact opgenomen’

nicol kremers playboy

Nicol Kremers ging onlangs uit de kleren voor een pikante fotoshoot in de Playboy. De voormalige partner van Massa is Kassa-ster Peter Gillis heeft zichzelf uitgebreid en zonder kleding laten vastleggen op acht pagina’s. Gewoonlijk kunnen “Playmates” een aanzienlijk bedrag verwachten wanneer ze zich blootgeven in het mannenblad, maar dit blijkt niet het geval te zijn voor Nicol.

‘Vrijwilligerswerk’

Voor Nicol is het poseren zonder kleding niet nieuw, gezien haar activiteit op het OnlyFans-platform. “Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied,” liet ze eerder weten. “Toch was deze fotoshoot voor Playboy iets totaal anders.” In tegenstelling tot bekende voorgangers zoals o.a. Tatjana Šimić, Katja Schuurman en recentelijk Jaimie Vaes, lijkt Nicol dit vrijwillig te hebben gedaan. “Goed geïnformeerde bronnen suggereren dat Nicol zelf contact heeft opgenomen met Playboy voor deze fotosessie en dat ze hiervoor geen financiële vergoeding heeft ontvangen. Het lijkt erop dat ze het uit vrijwillige overwegingen heeft gedaan,” meldt het Instagram-account Realityfbi.

Motivatie

De beslissing van Nicol Kremers om naakt te poseren voor Playboy zonder financiële vergoeding doet vragen rijzen over haar beweegredenen en motivatie om deel te nemen aan deze fotosessie. Niettemin heeft ze zichzelf opnieuw in de schijnwerpers weten te plaatsen.

nicol kremers playboy

Check ook:

Bron: Reality.fbi, Ditjesendatjes

Beeld: Playboy

You May Also Like