Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jaimie Vaes in Playboy: hier krijg je vast een voorproefje

grazia jaimie vaes Jaimie Vaes Playboy

In vroeger tijden was het magazine Playboy in Nederland zeer bekend vanwege zijn iconische fotoshoots met bekende Nederlanders. Het blad genoot een reputatie van mysterie en allure, maar toen het internet zijn opmars maakte, kwam daar een einde aan. Elke Playboy-shoot lekte voortijdig uit op het wereldwijde web en het magazine verdween geleidelijk naar de achtergrond. Desondanks heeft Playboy zich niet laten wegvegen en is het weer helemaal terug in het actuele medialandschap en deze maand staat er met Jaimie Vaes voor het eerst in 10 jaar een BN’er in het blad.

Jaimie Vaes in Playboy

De recente opkomst van het magazine heeft alles te maken met de bijzondere keuze van Jaimie Vaes, de voormalige partner van rapper Lil’ Kleine, om de allereerste ‘BN’er’ in tien jaar te worden die in haar geboortekostuum voor Playboy zal poseren. Voor Jaimie is dit een droom die uitkomt, aangezien ze als jong meisje al gefascineerd was door het geheimzinnige en stoere karakter van het blad. Het heeft haar altijd al fantastisch geleken om ooit zelf in de schijnwerpers van Playboy te staan. Hoewel Jaimie regelmatig pikante foto’s deelt op haar Instagram-pagina, moest ze toch een persoonlijke drempel overwinnen voor deze bijzondere shoot. Ze bekent dat ze nog nooit eerder zo bloot voor een camera heeft gestaan. Hoewel ze in het verleden wel eens een foto van haar beste vriendinnen heeft genomen, is poseren in haar volledige naaktheid voor Playboy een totaal nieuwe ervaring.

Toekomstige plannen

Het verleden van het blad heeft een rijke traditie van beroemde Nederlandse vrouwen die de cover sierden, waaronder Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Patricia Paay, zangeres Do, Beertje van Beers, Marly van der Velden, Jerney Kaagman, Patty Brard, Leontien Ruiters, Tanja Jess, Rebecca Loos, Heleen van Royen, Nicolette Kluijver, Britt Dekker en Bridget Maasland. De huidige hoofdredacteur van Playboy, Niek Stolker, heeft ambitieuze plannen om het blad weer in het hart van de Nederlandse media te plaatsen. Zijn strategie omvat het terughalen van andere BN’ers om op de cover te prijken. Hoewel er momenteel onderhandelingen gaande zijn met diverse bekende vrouwen, blijven de namen voorlopig nog een goed bewaard geheim. Het blad zet in op een hernieuwde relevantie en aantrekkingskracht, met als doel een geheel nieuwe generatie lezers aan te spreken en hen te laten genieten van de unieke charme en schoonheid van de Playboy-fotoshoots.

Check ook: ‘Jaimie Vaes poedeltjenaakt te zien in Playboy’

Bron: vkmag.com

Beeld: Instagram & YouTube

You May Also Like