Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicol Kremers doet nieuwe onthullingen over Peter: ‘Stak bijna een potlood door mijn hoofd’

Nicol Kremers schadeclaim

Nicol Kremers heeft onlangs nog meer onthullingen gedaan over haar traumatische relatie met Peter Gillis. Uit haar uitspraken blijkt dat wat we tot nu toe weten slechts het topje van de ijsberg is. Er heeft zich namelijk nog veel meer afgespeeld achter de schermen.

De Duistere Realiteit 

Nicolleke bevindt zich op het keerpunt van haar leven, klaar om een boek te delen dat het licht werpt op de duisternis waarin ze heeft geleefd. Met het naderen van de publicatie van haar biografie, geschreven door Andries Jelle de Jong, begint de wereld een glimp op te vangen van de angst en pijn die ze heeft ondergaan. De berichten over brute mishandeling, waaronder het knijpen in haar tepel en bijten in haar neus, schokken velen, maar dit is slechts het begin. Gillis’ geweld kent een angstwekkende dimensie met bedreigingen zo heftig als een potlood dat boven haar hoofd wordt gehouden, met de dreiging deze door haar hoofd te steken.

nicol kremers aangifte peter gillis mishandeling

Nachtmerries en Angstaanvallen

De littekens die Gillis heeft achtergelaten zijn niet alleen fysiek. Kremers wordt nog steeds geplaagd door ernstige nachtmerries en angstaanvallen als gevolg van haar relatie met hem. De herstelreis is lang en zwaar, maar Kremers is vastbesloten om haar leven terug te krijgen. Een pauze in het schilderachtige Thailand biedt Kremers de broodnodige rust en herstel. Yoga en rustige dagen helpen haar langzaam de stukken van haar gebroken leven weer bij elkaar te leggen.  

Nicol Kremers peter

Peter schrijft ook een boek

Als een bizarre wending publiceert ook Gillis een boek, ‘Hatseflats’, een compilatie van zijn favoriete recepten. Een schril contrast met de aangrijpende biografie van Kremers, en een pijnlijk ironische herinnering aan de duistere geheimen die achter gesloten deuren verborgen liggen. Terwijl Kremers’ herstel voortduurt, bloeit ze opnieuw op. Een schitterende verschijning op de cover van Playboy markeert haar terugkeer, symboliserend dat ze eindelijk vrij is van de schaduwen van haar verleden.

Check ook: Nicol Kremers voor de rechter vanwege ‘ernstig misdrijf’

Bron: loesoe.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like