Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicol Kremers voor de rechter vanwege ‘ernstig misdrijf’

nicol kremers foto's

Nicol Kremers bevindt zich opnieuw in het oog van de publieke belangstelling, en niet op een manier die ze waarschijnlijk had gewild. Op dinsdag 10 oktober zal ze voor de rechter verschijnen, waar ze geconfronteerd zal worden met de beschuldiging dat ze afgelopen maart weigerde een bloedproef te ondergaan nadat ze door de politie was gearresteerd. 

Zes maanden geleden

Dit incident vond plaats nadat Kremers zes maanden geleden werd aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Tijdens de aanhouding maakte ze naar verluidt een “emotionele, verdrietige en angstige indruk” op de betrokken agenten. Wat dit specifieke geval nog complexer maakt, is het feit dat Nicol Kremers categorisch weigerde om de bloedproef te ondergaan, waardoor het niet kon worden vastgesteld of ze op dat moment daadwerkelijk nuchter was. Het Openbaar Ministerie (OM) beschouwt deze weigering als een ernstig misdrijf, dat vaak strenger wordt bestraft dan het rijden onder invloed zelf. Dit nieuws werd bevestigd door het OM na berichtgeving in het Algemeen Dagblad (AD).

nicol kremers boek

Een nieuw licht

De advocaat van Nicol Kremers, Sébas Diekstra, werpt een nieuw licht op de zaak door te stellen dat zijn cliënt zich op het moment van het incident in een uiterst moeilijke levensfase bevond. Haar relatie met Peter Gillis, de eigenaar van een vakantiepark, was recentelijk op de klippen gelopen, en volgens Kremers zelf had Gillis haar mishandeld, wat later leidde tot een aangifte van haar kant. Diekstra benadrukt dat Kremers na het incident actief op zoek is gegaan naar hulp en zich intensief heeft ingezet voor haar persoonlijke groei.

peter gillis afrika

10 oktober

Tijdens de aanstaande zitting zal advocaat Diekstra uitvoerig ingaan op de aanklachten tegen zijn cliënt en haar kant van het verhaal presenteren. De zaak van Nicol Kremers is dus niet alleen een juridisch geschil, maar ook een verhaal van persoonlijke uitdagingen en het streven naar herstel in een turbulente periode in haar leven. De rechtszaak op 10 oktober zal ongetwijfeld de aandacht trekken van zowel de media als het publiek, en zal bepalend zijn voor de toekomst van Nicol Kremers in de schijnwerpers.

Check ook: Nicol Kremers komt met boek over traumatisch verleden met Peter Gillis

Bron: telegraaf.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like