Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Nicol Kremers maakt Wendy van Hout belachelijk op Instagram: ‘Origineel is altijd beter’

nicole kremers
Beeld: Instagram

Nicol Kremers was jarenlang te zien in het programma Massa is Kassa, als de vriendin van vakantieparkmagnaat Peter Gillis. Nadat de twee echter met een hoop moddergooien uit elkaar gingen, werd Nicolleke’s plekje aan Peter’s zijde al snel ingepikt door Wendy van Hout. Nicol laat nu via Instagram weten duidelijk nog een appeltje te schillen te hebben met Wendy.

Wendy van Hout start zangcarrière

Waar Nicol zich vooral bezig hield met haar hondje Coco en het uitkafferen van het personeel op Peter’ vakantieparken, doet Wendy van Hout haar best zich op allerlei manieren te onderscheiden. Zo heeft een webshop waarop ze kleding verkoopt, en besloot ze onlangs ook een zangcarrière te beginnen, door de single ‘Meisje van de handel’ uit te brengen, gebaseerd op het nummer ‘Jongen van de handel’ van Gerard Palts. Voor een bescheiden bedrag van 2.400 euro komt Wendy op je feestje zingen.

Nicol Kremers Nieuwe Liefde? Een Nederlands Topmodel
Beeld: Instagram Nicol Kremers

‘Origineel is altijd beter’

Nicol Kremers deelt nu een sneer uit aan Wendy via een Instagrampost. In een video danst Nicol op het origineel van Gerard Palts, waarbij ze schrijft: “Het origineel is altijd beter dan de sloppy seconds, toch? Fijn weekend en een kus van mij😘”

Jaloers?

Veel volgers kunnen de sneer wel waarderen, zo blijkt uit de vele reacties bij de video. Zo reageert onder meer Michella Kox: EERLIJK IS EERLIJK IK GA HIER GOED OP 😂 321 sensatie 🤣 @wendy.van.hout graag jou mening 🤣🤣🤣” Ene Kimberley reageert echter met: “Jaloers? Zij hoeft niet met haar fluit bloot om haar centjes te verdienen. Erg laag dit…”

Check hier hoe Nicol Kremers Wendy van Hout belachelijk maakt op Instagram:

Check ook:

You May Also Like