Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Voor dit bedrag huur je ‘zangeres’ Wendy van Hout in op je feestje

Wendy van Hout gaat niet meer zingen: “Ik stop ermee”
Beeld: YouTube

Geloof het of niet, maar Wendy van Hout, de nieuwste ‘zangeres’ op het blok, vraagt duizenden euro’s per uur voor een optreden. Net haar eerste nummer uit en nog volop in zangles, toch durft ze deze prijs te vragen. Tja, moet kunnen, toch? Zelfs als haar zangtalent nog in de kinderschoenen staat, lijkt haar management (hoi, Petertje!) geen grenzen te kennen. Is dit nu lef of gewoonweg overmoed?

Een carrièrestart met hindernissen

Wendy sprong met beide benen in het diepe door zichzelf direct als zangeres op de markt te brengen. Een keuze die voor sommigen misschien wat voorbarig lijkt, vooral omdat haar stem nog flink wat training kan gebruiken. Is het de druk van manager Petertje of pure zelfoverschatting?

Showbizz reageert met verbazing

De Showbizz-Nederland kan er wel om lachen. Wendy’s pogingen om als zangeres door te breken hebben meer weg van een comedyshow dan van een serieuze muziekcarrière. Ze krijgt kritiek, maar ook een soort cultstatus. Is dit hoe beroemdheid tegenwoordig werkt?

Wendy’s uurtarief is om u tegen te zeggen

Wat kost het om Wendy voor een uurtje op je feestje te hebben? €2.400, jap dat heb je goed gelezen. Met Wendy’s uurtarief van €2.400 voor een uurtje zingen op je feest, lijkt Wendy van Hout de grenzen van wat fans bereid zijn te betalen te verkennen. Dat ze dit vraagt terwijl ze nog in de zanglessen zit, is als een kok die nog moet leren hoe hij een ei bakt, maar wel een sterrenrestaurant opent. Dapper? Zeker. Verstandig? Jury’s still out.

Wendy’s uurtarief is om u tegen te zeggen
Beeld: YouTube

Wat krijg je voor dat bedrag?

Als je een fan bent, misschien wel. Je krijgt niet alleen een optreden, maar ook een hele hoop Wendy-merchandise zoals sleutelhangers en sjaaltjes—perfect voor de echte verzamelaar. Maar laten we eerlijk zijn, het is een gok. Je betaalt niet alleen voor de zang, maar ook voor het spektakel en het verhaal dat Wendy en Petertje verkopen.

Van eerste optreden tot volledige merchandise-lijn, Wendy van Hout doet allesbehalve subtiel. Wendy’s uurtarief mag dan de wenkbrauwen doen fronsen, het zorgt wel voor gespreksstof. Wie weet, misschien wordt ze wel de talk of the town—of dat nu om haar zang gaat of de moed (of gekte) om zoveel te vragen. Wat denk jij, zou jij het er voor over hebben?

Check ook:

You May Also Like