Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Deze 10 nieuwe Netflix-films domineren de hitlijst met miljoenen kijkers in de eerste twee dagen

Deze 10 nieuwe Netflix-films domineren de hitlijst met miljoenen kijkers in de eerste twee dagen
Beeld: Netflix

Netflix blijft domineren als het platform voor streaming entertainment, met een verscheidenheid aan films die miljoenen kijkers aan hun schermen kluisteren. Deze week hebben we een intrigerende mix van genres, van adembenemende actiefilms en hartverwarmende animaties tot diepzinnige mysteries.

De magie achter de miljoenen kijkers

Netflix weet precies hoe het publiek aan te spreken. Met een slimme combinatie van boeiende verhaallijnen en sterke marketingcampagnes, blijven deze films kijkers van over de hele wereld aantrekken. Of het nu gaat om een lach, een traan, of een adrenalinestoot, deze topfilms hebben het allemaal. De lijst van deze week toont aan hoe divers het aanbod op Netflix is, waarbij elk genre zijn plek vindt en excelleert.

Deze 10 nieuwe Netflix-films domineren de hitlijst met miljoenen kijkers in de eerste twee dagen
Beeld: Pexels Anastasia

Top 10 films op Netflix deze week

Hit Man

Kijkers: 10.8 miljoen
Een mild-mannered professor die als nep-huurmoordenaar fungeert, raakt verstrikt in een kettingreactie van problemen als hij verliefd wordt op een mogelijke cliënt. Met Glenn Powell in de hoofdrol.

Atlas

Kijkers: 8.9 miljoen
Een briljante counterterrorismeanalist met een diep wantrouwen tegen AI ontdekt dat het haar enige hoop kan zijn wanneer een missie om een losgeslagen robot te vangen, misgaat.

Ice Age: Collision Course

Kijkers: 4.8 miljoen
De kudde belandt in buitenaardse problemen als Scrat’s zoektocht naar zijn eikel een kosmische gebeurtenis veroorzaakt die de aarde in gevaar brengt.

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Kijkers: 4.1 miljoen
Sid’s poging om drie dinosauruseieren te adopteren leidt ertoe dat hij ontvoerd wordt door hun echte moeder, waarna zijn vrienden proberen hem te redden.

Home

Kijkers: 3.6 miljoen
Een buitenaardse vluchteling bevriendt een meisje en probeert haar te helpen op haar missie, maar zorgt soms voor problemen. Met stemmen van Jim Parsons, Rihanna, en Steve Martin.

Deze 10 nieuwe Netflix-films domineren de hitlijst met miljoenen kijkers in de eerste twee dagen
Beeld: Pexels cottonbro

Mother of the Bride

Kijkers: 3.5 miljoen
Een alleenstaande moeder ontdekt tijdens de bruiloft van haar dochter in Thailand dat de vader van de bruidegom een ex-vriend is die haar jaren geleden het hart brak.

Sing 2

Kijkers: 3.4 miljoen
Buster Moon en zijn vrienden proberen een teruggetrokken rockster over te halen om met hen mee te doen aan de opening van een nieuwe show.

Real Steel

Kijkers: 3.3 miljoen
Een voormalige vechter verbindt zich opnieuw met zijn zoon om een World Robot Boxing-contender te bouwen en te trainen. Met Hugh Jackman, Dakota Goyo en Evangeline Lilly.

The Lego Movie

Kijkers: 3.2 miljoen
Emmet, een gewone Lego-figuur, raakt betrokken bij een missie om een kwaadaardige tiran te stoppen. Met de stemmen van Chris Pratt, Elizabeth Banks en Will Arnett.

How to Rob a Bank

Kijkers: 3.1 miljoen
Deze true-crime documentaire vertelt het verhaal van de man achter een reeks bankovervallen in Seattle in de jaren ’90

Waarom Deze Films Kijken?

Netflix blijft de lat hoog leggen met films die niet alleen entertainen maar ook inspireren en uitdagen. Of je nu in de stemming bent voor een luchtige komedie, een spannend avontuur, of een diepgaand drama, deze top 10 Netflix-films bieden voor ieder wat wils. Waarom geef je deze kaskrakers niet een kans? Misschien vind je wel je nieuwe favoriete film in deze lijst van wereldwijde hits.

Check ook:

You May Also Like