Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Netflix heeft 8-delige serie die je in iedere volgorde kunt kijken

Netflix heeft achtdelige series die je in elke volgorde kunt bekijken en het zal invloed hebben op hoe je het verhaal bekijkt
Beeld: Netlfix

In plaats van jezelf te kwellen met acht afleveringen van een serie die je eigenlijk niet leuk vindt, maar waar je toch het einde van wilt weten, is er een nieuwe optie. De streamingdienst introduceerde vorig jaar achtdelige series die je in willekeurige volgorde kunt bekijken. Zo blijft elke aflevering een verrassend avontuur op zich!

Achtdelige serie

Dus als je een aflevering kijkt en de verhaallijn bevalt je niet, dan is er een kans dat je een andere aflevering wel leuk vindt. De serie zelf beslaat 25 jaar en volgt een groep ervaren dieven die proberen in te breken in een kluis voor een payday van $7 miljard. Met de titel Kaleidoscope kun je elke aflevering – vernoemd naar een kleur – in willekeurige volgorde bekijken. Best cool toch? Het project onder leiding van Eric Garcia is ongelooflijk gebaseerd op een soort waargebeurd verhaal, zoals hij uitlegt: “Na orkaan Sandy liep 70 miljard dollar aan obligaties onder in de kelder van het DTCC, een grote clearing-instelling die eigendom is van een aantal grote banken.

Netflix heeft achtdelige series die je in elke volgorde kunt bekijken en het zal invloed hebben op hoe je het verhaal bekijkt
Beeld: YouTube

Perfecte dekmantel

“Ik dacht: ‘Nou, dat is een perfecte dekmantel voor een overval! Kaleidoscope biedt kijkers een ‘unieke meeslepende ervaring’ – dus je kunt beginnen met de aflevering Yellow, terwijl anderen misschien kiezen om te beginnen met Green, maar maak je geen zorgen, het zal nog steeds zinvol zijn. Uitvoerend producent Russell Fine zei: “Wanneer je naar Kaleidoscope kijkt, is alle informatie aanwezig om de punten te kunnen verbinden en het verhaal te kennen.”

Achtdelige series
Beeld: YouTube

Verschillende opdrachten

De acht afleveringen lopen van 24 jaar voor de overval tot zes maanden erna, dus afhankelijk van welke aflevering je kijkt, spring je op een ander moment in de misdaad. Garcia voegde eraan toe: “Doordat je verschillende opdrachten kunt bekijken, krijg je een andere kijk op de personages. In de ene aflevering worden vragen gesteld die in een andere aflevering worden beantwoord. “Op dezelfde manier zullen er antwoorden zijn in een aflevering die je bekijkt waarvan je niet eens weet dat het antwoorden op iets zijn, totdat je de vraag ziet wanneer je een andere aflevering bekijkt.”

In de serie spelen Breaking Bad’s Giancarlo Esposito, Paz Vega, Rufus Sewell, Tati Gabrielle, Peter Mark Kendall, Rosaline Elbay, Jai Courtney, Niousha Noor, Jordan Mendoza, Soojeong Son en Hemky Madera de hoofdrollen. Maar met een publieksscore van 45 procent op Rotten Tomatoes suggereert het dat je de serie ofwel geweldig zult vinden of absoluut zult haten. Dus als je er zelf achter wilt komen, kun je Kaleidoscope nu bekijken op Netflix.

Check ook:

De top 9 meest bekeken Netflix series van dit moment

You May Also Like