Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix dropt eerste beelden van Squid Game seizoen 2!

Netflix dropt eerste beelden van Squid Game seizoen 2!
Beeld: Twitter Netflix

Fans van de populaire Zuid-Koreaanse serie “Squid Game” kunnen hun opwinding nauwelijks bedwingen nu Netflix de eerste beelden heeft vrijgegeven van het langverwachte tweede seizoen. De streamingdienst heeft een korte teaser-trailer gedeeld waarin een glimp wordt gegeven van wat de kijkers kunnen verwachten in het vervolg op het enorm succesvolle eerste seizoen. De serie, die bekend staat om zijn spannende en meeslepende verhaal over dodelijke kinderspellen, heeft wereldwijd een enorme fanbase opgebouwd en de aankondiging van seizoen 2 wordt dan ook met veel enthousiasme ontvangen. In deze inleiding zullen we een kijkje nemen naar wat we tot nu toe weten over het vervolg van “Squid Game”.

Squid Game seizoen 2

De aankondiging van het vervolg op de opmerkelijke serie “Squid Game” kwam niet als een verrassing, gezien het grote succes van het eerste seizoen. Bovendien hebben enkele hoofdrolspelers, waaronder Lee Jung-jae, Wi Ha-jun en Lee Byung-hun, bevestigd dat ze zullen terugkeren voor het tweede seizoen, wat de anticipatie alleen maar vergroot.

squid game pop
Beeld: Netlfix

De serie volgt het verhaal van wanhopige deelnemers die schulden hebben opgestapeld en deelnemen aan levensgevaarlijke kinderspellen om financiële vrijheid te bereiken. De serie is gemaakt door Hwang Dong-hyuk en wordt geprezen om zijn suspense, intrigerende plot en complexe personages. Met de aankondiging van het tweede seizoen kijken fans reikhalzend uit naar nieuwe uitdagingen en onthullingen in deze Zuid-Koreaanse sensatie. Lees verder om meer te ontdekken over wat we tot nu toe weten over “Squid Game” seizoen 2.

Release date

Seizoen twee van “Squid Game” komt eraan, en dat is een feit. De terugkeer van dit spannende K-Drama werd officieel bevestigd in juni 2022, wat niet als een verrassing kwam gezien de immense populariteit en het kijksucces van het eerste seizoen. Fans over de hele wereld zijn in afwachting van wat er komen gaat in deze onvoorspelbare en meeslepende serie. Squid Game komt ergens dit jaar uit!

Check ook: HILARISCHE SQUID GAME PRANK: NIETSVERMOEDENDE VRIEND HEERLIJK BEETGENOMEN

You May Also Like