Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Nederlandse bruiloftgasten richten voor 15.000 euro schade aan in Italiaans hotel

Nederlandse bruiloftgasten richten voor 15.000 euro schade aan in Italiaans hotel
Beeld: Instagram Villa Sna Martino

Villa San Martino is het soort romantisch hotel dat je zou pinnen op je droombruiloftsbord op Pinterest. Hier, omgeven door schoonheid en sereniteit, gaven twee Nederlandse geliefden hun jawoord, belovend elkaar altijd lief te hebben. Maar, net zoals in je favoriete romantische comedy, kwam er onverwacht een plotwending na het hartverwarmende begin. De bruiloft in dit luxe Italiaans hotel kostte het Nederlandse echtpaar namelijk 15.000 euro aan schadevergoeding, nadat de genodigden flinke schade aanrichtten.

Bruiloft in Italië

Er zijn gewone bruiloften, er zijn bruiloften die iedereen bij blijven… maar dan is er die ene bijzondere bruiloft van dat Nederlandse stel in het schilderachtige Italië! Stel je voor: het rustige Italiaanse platteland waar de zon lieflijk schijnt op de uitgestrekte wijnvelden, het zachte geritsel van de bomen door de zoele wind, en plotseling… het onmiskenbare geluid van brekend glas gevolgd door verhit geschreeuw? De avond was jong, de sfeer was perfect en het bruidspaar stond te popelen om de dansvloer te betreden. En de drankjes? Die vloeiden rijkelijk, misschien wel iets te rijkelijk voor sommige gasten. Want zoals de avond vorderde, veranderde het sfeervolle “la dolce vita” langzaam maar zeker in een heuse “la dolce fiasco”. Een handjevol gasten, die duidelijk overmoedig waren geworden door de alcohol, besloten dat het tijd was om de hoofdrol te spelen in hun eigen versie van ‘The Hangover’. En dat deden ze met verve, alsof ze gingen voor een Oscar!

Beeld: Instagram Villa San Martino

15.000 euro

Met een onstuitbare drang naar chaos vonden ze dat de hotelkamers wel wat vernieuwing konden gebruiken. Ze meenden dat het personeel een ‘lesje’ verdiende en ach, waarom ook niet, de bar moest maar eens helemaal leeg. Toen uiteindelijk de carabinieri – inderdaad, de officiële Italiaanse politiemacht – ten tonele verscheen, leek Villa San Martino meer op een filmset van een actiescène, zij het eentje met een zeer beperkt budget.  En de totale schade van deze filmische escapade? Een duizelingwekkende 15.000 euro. Het bewijst maar weer: hoewel echte liefde niet in geld uit te drukken is, komt een misgelopen feestje met een stevig prijskaartje. Het brave bruidspaar, ongetwijfeld nog steeds verbijsterd, heeft de schade vergoed. En terwijl de nasleep zich ontvouwt, wachten we allemaal in spanning af tot de camerabeelden onthullen welke ‘sterren’ deze nacht onvergetelijk hebben gemaakt.

Check ook:

Bron: ditjesendatjes.nl