Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dronken vrouw bezorgt man €250.000,- schade tijdens eerste Tinder date

Als je op een eerste afspraakje wat gaat drinken, zorg er dan voor dat je date niet te dronken wordt, want voor je het weet richt ze meer schade aan dan je lief is. Hier kwam advocaat en bekend kunstverzamelaar Anthony Buzbee ook achter, nadat hij en zijn date Lindy Lou Layman wat zouden gaan drinken tijdens hun eerste date. Toen hij haar mee naar huis nam, bleek ze veel te veel gedronken te hebben en liep zijn kunstverzameling flinke schade op.

Slechte eerste date

Toen Anthony haar mee naar huis had genomen, besloot hij een taxi te bellen omdat hij vond dat ze te ver heen was, maar vervolgens weigerde de vrouw te vertrekken en verstopte ze zich in het huis van de kunstverzamelaar. Toen hij haar had gevonden belde hij opnieuw de taxi, daarop zou Lindy agressief zijn geworden en te hebben geschreeuwd dat ze niet wegging. Daarna begon de pret pas echt, want  ze zou enkele schilderijen van de muur hebben getrokken en er rode wijn over heen hebben gegoten. Één van deze beschadigden werken was een Andy Warhol van ruim vier ton. Ook zou ze twee beelden om hebben gegooid ter waarde van 15.000 euro.

Nadat Anthony de politie had gebeld, werd de 29-jarige vrouw uit Dallas gearresteerd. Deze week moest Lindy voor komen voor de rechter. Door haar actie liep de kunstcollectie van Anthony zo’n 250.000 euro schade op. De rechter zou de vrouw uiteindelijk op borgtocht hebben vrijgelaten, of ze uiteindelijk ook nog op moet draaien voor de schade is niet bekend.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like