Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Nederlands bruidspaar viert huwelijksdiner in McDonald’s

trouwen mac

Een huwelijksdiner kun je natuurlijk vieren in een luxe hotel, een schattig kasteeltje of een chic restaurant. Maar wat ook een optie is, is in een ‘restaurant’ van fastfoodketen Mac Donalds. Een droom van elke bigmac-lover.  En het mooie is: die droom kwam uit voor het kersverse echtpaar Remco en Daynie.

Liefde op eerste McDonalds

Het stel leerde elkaar negen jaar geleden kennen in de McDonalds aan het Piusplein in Tilburg, omdat ze er beiden werkten. “We werkten op dezelfde dagen en tijden zodat we samen naar het werk konden en samen vrij waren”, vertelt Daynie aan Omroep Brabant. Toen het stel ging trouwen was dan ook al snel duidelijk dat op die locatie het huwelijksdiner moest plaatsvinden.   

Romantisch diner bij McDonalds

Een diner bij McDonalds associeer je waarschijnlijk niet per se met een romantisch etentje. Maar ze hebben er voor de gelegenheid iets speciaals van gemaakt. “Natuurlijk wel met de McDonaldsingrediënten die we in huis hebben. Van de ene hamburger hebben we de parmezaanse kaas gepakt, en we hadden ook nog cherrytomaatjes.” Als dessert werd er natuurlijk de klassieke McFlurry geserveerd. Er werd ook niet gegeten van een dienblad en kartonnen verpakkingen. Speciaal voor het huwelijksdiner werd er servies en bestek gehuurd. 

Ben je stiekem een beetje jaloers op Remco en Daynie? Wellicht ook een idee voor jouw toekomstige huwelijk… 😉 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like