Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Bij ‘EasyJet van het spoor’ kun je vanaf maart voor een tientje naar Parijs en Berlijn!

Binnenkort kan je van Nederland naar Parijs met de trein voor een tientje
Beeld: Pexels veerasak Piyawatanakul

Stel je eens voor: op een ochtend wakker worden met het idee “Vandaag ga ik naar Parijs!” En dat voor minder dan een tientje. Ja, je leest het goed: Van Nederland naar Parijs voor een tientje wordt binnenkort werkelijkheid met GoVolta, het nieuwe Nederlandse spoorwegbedrijf dat de manier waarop we reizen herdefinieert. Dit meldt treinreiziger.nl.

Van Nederland naar Parijs voor maar een tientje

GoVolta, een onderdeel van GreenCityTrip, schudt de treinreisindustrie op met hun missie om betaalbare treinreizen naar topbestemmingen zoals Berlijn en Parijs aan te bieden. Niet voor niks willen ze de ‘Easyjet van het spoor’ worden. Hun revolutionaire aanpak belooft een treinticket naar Parijs voor minder dan 10 euro. Hoe ze dit voor elkaar krijgen? GoVolta implementeert een kostenbesparend model zonder gebruik te maken van hogesnelheidstreinen. Dit is een win-win situatie voor zowel jouw portemonnee als je avontuurszin. Natuurlijk, de reis duurt wat langer – reken op ongeveer zes uur naar Parijs en acht uur naar Berlijn – maar dit biedt juist kansen. Je kunt deze tijd benutten om een boek te lezen, van het landschap te genieten, of nieuwe mensen te ontmoeten. Met GoVolta wordt de reis net zo betekenisvol als de bestemming zelf.

Nederland naar Parijs met de trein voor een tientje
Beeld: Pexels

GoVolta heeft ook plannen voor uitbreiding

Maar GoVolta beperkt zich niet alleen tot Parijs en Berlijn. Er zijn plannen om uit te breiden naar andere Europese steden zoals Basel, Kopenhagen en München. En dit is nog maar het begin! Concurrenten zoals Heuro zijn ook van plan de markt te betreden met treinen naar Berlijn, Parijs en Frankfurt. Dit wijst op een veelbelovende toekomst voor betaalbare treinreizen. Het model van GoVolta is niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, maar ook voor de planeet. Het biedt een duurzamere reisoptie met minder kosten en minder uitstoot. Hierdoor verandert GoVolta onze perceptie van treinreizen volledig. Het is niet langer slechts een manier om van punt A naar punt B te komen, maar een avontuur, een ervaring, een kans om te ontspannen en te genieten.

Nederland naar Parijs voor tientje
Beeld: Pexels Shvets Anna

Ga voor maar een tientje naar Parijs

Dus, als je de volgende keer zin hebt in een uitstapje naar Parijs of Berlijn, denk dan aan GoVolta. Betaalbaar, milieuvriendelijk en een avontuur op zich. Kun je jezelf al voorstellen hoe je in de trein zit, glimlachend met je ticket van nog geen tien euro? Wij wel! Grijp je kans en stap in de wereld van GoVolta, waar elke reis een uniek verhaal is dat wacht om verteld te worden. Ben jij klaar voor jouw volgende avontuur?

Check ook: Spontaan treinfeest: confetti en verrassingen!

You May Also Like