Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Monique Westenberg geeft keiharde ‘nee’ tegen huwelijksaanzoek André Hazes!

Monique Westenberg zegt keiharde nee tegen huwelijksaanzoek André Hazes!
Beeld: YouTube PODCAST NEDERLAND

De relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg vormt een intrigerend en complex liefdesverhaal dat de afgelopen jaren de media domineerde. Het is een verhaal van bedrog, hartzeer en onverwachte wendingen, waarbij de zanger zijn partner herhaaldelijk heeft teleurgesteld met romantische escapades. En nu lijkt Monique Westenberg een huwelijksaanzoek van André Hazes te hebben geweigerd.

André’s Romantische Escapades

De geschiedenis van deze relatie is doordrenkt van ups en downs, van het spraakmakende vertrek van André voor Bridget Maasland tot het ten huwelijk vragen van Monique, dat uiteindelijk niet plaatsvond. Sarah van Soelen en andere romantische intermezzo’s volgden, wat de relatie tussen André en Monique alleen maar complexer maakte. Opvallend is dat ze momenteel gescheiden lijken te wonen, waarbij ontmoetingen beperkt zijn tot maandagen.

André’s Plan voor een Huwelijksaanzoek

Te midden van deze turbulente tijden zou André Hazes volgens Yvonne Coldeweijer een opmerkelijk plan bedacht om zijn relatie met Monique nieuw leven in te blazen. De laatste ontwikkelingen suggereren dat hij tijdens zijn aankomende concert in AHOY Rotterdam een speciale verrassing voor Monique plant. Nadat Monique lucht kreeg van André’s plannen over het aanzoek tijdens het optreden in Ahoy, door het bericht van Yvonne Coldeweijer, zou ze dit resoluut hebben afgewezen.

Monique’s voorlopige bezwaren tegen huwelijksaanzoek André

“Het is natuurlijk zwaar afgezaagd en alleen bedoeld zodat mensen over zijn concert gaan praten, dus dat is natuurlijk niet goed genoeg voor mevrouw”, aldus Yvonne Coldeweijer. Begrijpelijk gezien de geschiedenis van de relatie. In reactie hierop heeft André zijn plan gewijzigd. Hij zal geen knielend aanzoek doen, maar in plaats daarvan een creatieve ‘ode’ aan Monique brengen tijdens het concert. Een minder traditionele manier om zijn liefde te uiten, rekening houdend met Monique’s bezwaren.

Geen Traditioneel Aanzoek

Voor degenen die hoopten op een traditioneel aanzoek tijdens het concert, lijkt het erop dat ze hun verwachtingen moeten bijstellen. André Hazes kiest voor een unieke benadering om zijn liefde voor Monique Westenberg te tonen. Hoe deze onconventionele zet ontvangen zal worden, blijft een vraag die de komende dagen ongetwijfeld beantwoord zal worden in de wereld van glitter en glamour waarin het koppel leeft.

Monique Westenberg huwelijksaanzoek André Hazes
Beeld: Instagram lifeofyvonne

Check ook: Uitgelekt: ‘Op deze datum gaat André Hazes Monique Westenberg opnieuw ten huwelijk vragen’

You May Also Like