Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Moedermaffia verontwaardigd over video van Rico Verhoeven met dochter tussen koelkastdeur!

Moedermaffia verontwaardigd over video van Rico Verhoeven met dochter tussen koelkastdeur!
Beeld: Instagram

Rico Verhoeven, een groeiende wereldwijde beroemdheid, heeft al grootheden ontmoet zoals Jason Stratham, Mark Wahlberg en zijn idool Dwayne Johnson, ook bekend als The Rock. Rico doet er zelf heel veel aan om een vergelijkbare sterrenstatus te bereiken. Hoewel het nog lang kan duren, timmert hij al goed aan de weg met diverse rollen in films en series.

Kickbokscarrière

Toch is zijn kickbokscarrière nog in volle gang, waarbij hij zich nu voornamelijk focus op het vechten. En hij heeft tot nu toe al 10 jaar lang met succes zijn wereldtitel verdedigd, inclusief een recente titelverdediging op 4 november 2023 in Arnhem tijdens Collision 6 tegen Tariq Osaro.

video van rico verhoeven
Beeld: Instagram

Video van Rico Verhoeven

Naast acteren en vechten, heeft Rico ook een talent voor het maken van humoristische filmpjes. Recentelijk heeft hij echter weer de woede op de hals gehaald van de zogenaamde ‘moedermaffia’. Op Instagram, waar Rico vaak pronkt met nieuwe auto’s, kunstwerken of huizen, deelde hij een filmpje waarin hij worstelt met een koelkastdeur die niet wil sluiten.

Na enkele pogingen blijkt waarom: het hoofd van zijn dochtertje zit ertussen, wat natuurlijk geënsceneerd is. Het filmpje, bedoeld als grap en slim gefilmd, werd niet gewaardeerd door de moedermaffia die waarschuwt voor de mogelijke gevolgen van het nadoen van zulke grappen. Reacties varieerden van “Grappig hoor, maar stel je nu eens voor dat mensen dit gaan nadoen…” tot “Niet leuk!” Ondanks de kritiek, vinden velen het filmpje toch vermakelijk.

Check ook:

Rico Verhoeven trakteert zichzelf op een Richard Mille horloge van meer dan €500.000