Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Frans Bauer daagt Rico Verhoeven uit de ring in te stappen: ‘Tijd dat je eens écht uitgedaagd wordt’

frans bauer rico verhoeven

Oh, de charmes van het leven! Stel je voor: Frans Bauer die het opneemt tegen Rico Verhoeven in de boksring! In een wereld waar alles mogelijk lijkt, maakt dit bizarre nieuws de absurditeit compleet. Wie had dit ooit kunnen voorspellen?

In de ring

In een wereld vol verrassingen is dit misschien wel het laatste dat we hadden verwacht. Frans Bauer, de koning van de volkse muziek, stapt de ring in. Ja, je leest het goed. De zanger van diverse hits trekt zijn bokshandschoenen en heeft zin in een bokspartij met Verhoeven. Op een luchtige Instagram-post liet hij alvast een glimp zien van zijn bokshouding, terwijl hij met een knipoog verkondigt: “Het wordt tijd!” De wereld van vechtsport zit vol met spanning en sensatie, maar dit nieuws brengt het naar een heel nieuw niveau. Het titelgevecht op 4 november tussen Tariq Osaro en Rico Verhoeven lijkt nu bijna een voorprogramma voor het echte spektakel.

Een Nieuwe Ster?

Is Bauer een serieuze tegenstander voor Verhoeven? We wachten met ingehouden adem op meer details over de confrontatie. Zal Bauer het trainingsregime ondergaan van een topbokser, of wordt dit een speelse vertoning vol humor en zelfspot? De reacties op het nieuws zijn gemengd. Terwijl sommigen het idee toejuichen als het ultieme entertainment, vragen anderen zich af of Bauer zich wel bewust is van de intensiteit van een gevecht tegen een wereldkampioen. Toch, in deze tijden waarin alles mogelijk is, wie zegt dan dat een zanger niet in de boksring kan stappen en de wereld kan choqueren met een overwinning? Of misschien wordt het een avond vol lachen, als een soort comedy-bokswedstrijd. De tijd zal het leren.

Check ook: Frans Bauer en Tante Rikie maken Zwarte Cross versie van “Head, Shoulders, Knees and Toes”

Bron: loesoe.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like