Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Naomy, de vriendin van Rico Verhoeven, pronkt met perfect bikini-lijf

Beeld: Instagram

Naomy van Beem, de geliefde partner van de beroemde Nederlandse kickbokser Rico Verhoeven, heeft naast haar rol als romantische partner van Rico ook haar weg gevonden in de wereld van acteren. Naomy, een uiterst sportieve vrouw, omarmt een gezonde levensstijl met een onwrikbare toewijding. En dat is ook te merken aan haar prachtige bikini lijf…

40 dagen

Onlangs heeft ze haar indrukwekkende uitdaging gedeeld met haar 129.000 volgers op Instagram. Gedurende 40 dagen heeft ze haar volgers uitgedaagd om zichzelf te overtreffen. Ze deelde een verleidelijke foto van zichzelf, gehuld in sexy lingerie, en voorzag deze van een inspirerende uitleg over de uitdaging. Het is begrijpelijk dat velen moeite hadden om zich volledig op de uitleg te concentreren, aangezien de foto alle aandacht opeiste.

Naomy rico verhoeven
Beeld: Instagram

Minder tekst

Nu heeft Naomy opnieuw de aandacht getrokken door te poseren in een bikini en trots haar indrukwekkende lichaam tentoon te stellen. Gelukkig heeft ze dit keer wat minder tekst bij de prachtige foto’s geplaatst, waardoor we voornamelijk kunnen genieten van de beelden. “Werken, werken, werken… En een beetje zonnen,” schreef ze erbij. Hieronder hebben jullie de mogelijkheid om een glimp op te vangen van deze prachtige foto’s.

Check ook: Het liefje van Rico Verhoeven is mega-hit op Instagram. En terecht!

Bron: clint.be

Beeld: Instagram

You May Also Like