Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Moeder pest zoon met briljant briefje en condoom

schermafbeelding_2016-03-19_om_18

Bezorgde moeders en hun goede bedoelingen.. Iedere moeder heeft wel eens last van, of beter gezegd, iedereen eromheen heeft wel eens last van ‘overbezorgdheid’. We houden hartstikke veel van ze hoor, daar niet van. Maar soms zorgen ze gewoon voor ongewenste situaties met hun bezorgdheid. Zo ook de moeder van een Britse tiener. Haar zoon had een date en zijn lieftallige moeder besloot om een briefje achter te laten met wat goede raad. Ook zat er een condoom bij voor het geval dat hij en z’n date tussen de lakens zouden duiken. Goed bedoeld moeders maar het is misschien handig om de volgende keer een plakbandje te gebruiken in plaats van een punaise door het condoom te prikken! 

In de brief stond “Zoon, ik weet dat je nu volwassen bent en ik ben trots op je. Als Ashley vanavond langskomt en het wordt serieus, doe het dan veilig en gebruik dit! P.S. je eten staat in de koelkast lieverd, liefs mama.” Natuurlijk is het lief dat moeders hem een zetje in de goede richting wilt geven, maar een rubbertje met een gat erin gaat hier natuurlijk niet bij helpen. Tenzij zijn moeder niet kan wachten om oma te worden en ze zich om haar klein kinderen kan bekommeren.

Iedere zoon kent de onvoorwaardelijke bezorgdheid van moeders, daar is geen spelt tussen te krijgen. Maar of je het nou leuk vindt of niet, ze bedoelt het goed! Het bezorgde briefje is natuurlijk super herkenbaar en ging daarom ook als een gek over het internet. Of het nog iets is geworden tussen de jongen en zijn date is niet duidelijk. Laten we voor de twee tortelduifjes hopen dat ze niet binnenkort opduiken in de realityserie 16 & Pregnant.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like