Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Moeder en zoon hebben samen “alleen fans” account: hij filmt en zij treedt op

Moeder en zoon hebben samen "alleen fans" account: hij filmt en zij treedt op
Beeld: Instagram arthururachoficial

Andressa Urach, bekend als voormalige deelneemster aan de Miss Bum Bum-competitie, heeft de aandacht getrokken met haar ongewone activiteit op het platform OnlyFans. Samen met haar zoon Arthur (18) produceert ze pikante content voor hun abonnees. Deze opmerkelijke samenwerking heeft zowel nieuwsgierigheid als controverse opgewekt, waarbij velen zich afvragen over de grenzen van moeder-zoonrelaties en ethische overwegingen in de wereld van online contentcreatie.

Hij filmt en zij treedt op

Een Onlyfans-model kreeg te maken met enorme reacties nadat bekend werd dat haar zoon een deel van haar inhoud voor haar filmt. Voormalig Miss Bumbum-model Andressa Urach, 35, is voor de tweede keer teruggekeerd naar de abonnementssite, maar ze heeft als het ware wat hulp ingeroepen.

Tijdens een recente Instagram Q&A werd de zoon van de Braziliaanse tv-persoonlijkheid – de 18-jarige zoon Arthur Urach – door een volger gevraagd: “Arthur, ben jij degene die Andressa’s alleenfans video’s filmt?” Waarop hij antwoordde: “Ja, ik ben echt goed met foto’s en video’s, toch?”

Voor velen van ons is de gedachte om intieme foto’s van onze ouders te maken niet eens te doorgronden, maar voor Arthur is het duidelijk geen probleem. En begrijpelijkerwijs heeft dit ertoe geleid dat veel mensen zich ongemakkelijk voelen.

“Ik schaam me niet”

Vooral religieuze mensen maken hier bezwaar tegen en hebben Andressa bekritiseerd omdat ze haar zoon in haar inhoud voor volwassenen had betrokken.

Eén persoon vroeg: “Je schaamt je niet dat je moeder zichzelf verkoopt, film je haar zo?”, Waarop de tiener antwoordde: “Ik schaam me niet, ik ben heel sereen met haar beslissing.” Het is duidelijk dat de moeder en zoon een hechte band hebben, want ze werden onlangs samen in een nachtclub gespot.

Maar Andressa’s ex-man, Thiago Lopes, was niet bepaald blij met hun avondje uit in de stad, terwijl hij woedend zei: “Hoe zit het met een moeder die haar eigen zoon meeneemt naar een wh**ehouse om te zien hoe haar moeder zich tegen andere mannen aan wrijft?”

Als je het zo zegt…

Thiago heeft de voogdij over de andere zoon van het stel, Leon, die bijna twee jaar oud is. Een strijd om de voogdij duurt al maanden. De online inhoud van Urach was bijzonder controversieel omdat ze eerder verbonden was met de Universele Kerk van het Koninkrijk van God.

Check ook: NIEUW ALLEEN FANS-MODEL VERDIENT EEN TON IN 6 WEKEN, MAAR ER IS EEN TWIST

You May Also Like