Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Model laat zes ribben verwijderen om eruit te zien als Jessica Rabbit

screen_shot_2015-11-27_at_22

We hebben allemaal wel een keer een actiefiguur willen zijn, want zeg nou eerlijk wie zou er nou niet zijn irritante zusje willen roosteren met z’n laser ogen, het heetste Barbie poppetje willen zijn uit de speelgoedkist  of met z’n spierballen willen rollen als een echte Actionman. Pixee Fox nam dit wel heel nauw, ze besloot zes ribben te laten verwijderen omdat ze graag net zo een slank postuurtje wou hebben als haar favoriete cartoon Jessica Rabbit. 

De Zweedse blondine ging maar liefst 15 keer onder het mes om haar droom uit te laten komen, om nog maar te zwijgen van het risico van deze operaties. Ook kreeg ze vier borstvergrotingen, vier nosejobs, liposuctie en de befaamde Braziliaanse kont lift. En dit voor maar liefst zo’n $121.000 een koopie voor de gemiddelde Hollywood bimbo. Maar een het verhaal nog bizarder te maken voormalig elektricien is de 25-jarige Pixee een voormalig elektricien, de vraag is of al haar eigen draadjes wel aangesloten zitten.

Nadat al haar zes ribben werden verwijderd negeerden ze het advies van de dokter om zes weken te herstellen van deze riskante ingreep. Ze dook binnen twee dagen alweer in haar adembenemend smalle korset en liet op haar blog thepixeefox.com weten dat ze zichzelf had omgetoverd tot een levensechte cartoon. Dus voor alle spinazie smoothie verslaafde fitgirls. Spring van die hometrainer en laat die dumbbells toch liggen wie echt mooi wilt zijn moet pijn lijden.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like