Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast benadert door misschien wel minst geloofwaardige oplichter ooit

Gast benadert door misschien wel minst geloofwaardige oplichter ooit
Beeld: Facebook Minty Comedic Arts

De afgelopen jaren is bijna iedereen wel eens benaderd door een online oplichter. Deze proberen je met een vals account op bijvoorbeeld Whatsapp, Instagram en Facebook geld af te troggelen. Dit is de ene keer geloofwaardiger dan andere keren. Deze gast werd echter benaderd door misschien wel de minst geloofwaardige oplichter ooit.

Over een andere boeg

Het recept is inmiddels bekend: je ontvangt een berichtje van een onbekend nummer met het bericht van bijvoorbeeld hun ‘zoon’ die zijn telefoon is kwijtgeraakt en nu vanaf zijn nieuwe nummer belt. Wanneer je hierop in gaat volgt al snel het bericht dat er snel een rekening betaalt moet worden en of je die even wil voorschieten. Niet veel mensen zullen hier nu nog intrappen, dus besloot deze oplichter het over een andere boeg te gooien.

Michael Jackson

Deze man kreeg namelijk een berichtje via Instagram van niemand minder dan Michal Jackson! Wat denk je? The King of Pop blijkt helemaal niet dood te zijn. Hij heeft alleen even snel 600 dollar nodig om een ticket naar de Verenigde Staten te kopen, zodat hij daar zijn nieuwe muziek kan uitbrengen. Best geloofwaardig toch..?!

minst geloofwaardige oplichter ooit
Beeld: Facebook Minty Comedic Arts

Check ook:

Bron: Facebook Minty Comedic Arts

You May Also Like