Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast laat Whatsapp-oplichter ontploffen van woede nadat hij uren aan het lijntje wordt gehouden

Whatsapp oplichter aan het lijntje

De meesten van ons weten inmiddels wel hoe laat het is wanneer ze een berichtje krijgen van een onbekend nummer, met de tekst: ‘Hee pap, ik heb mijn telefoon laten vallen…’. Je hebt te maken met een Whatsapp-oplichter. Het kan daarom prima vermaak opleveren, om zo’n figuur een paar uurtjes van zijn tijd te laten verspiullen, door hem zo lang mogelijk aan het lijntje te houden, zoals deze gast geniaal deed.

Niet zo lief meer …

Een persoon, laten we hem Alex noemen, kreeg zo’n berichtje en besloot de oplichter zo lang mogelijk aan het ljntje te houden. De oplichter leek lange tijd met open ogen in de val van Alex te trappen, maar plotseling veranderde de toon van het gesprek. De oplichter, die tot dan toe vriendelijk en charmant leek, was op den duur niet zo lief meer … ‘Je adres is al bekend.’

Wees waakzaam

Dit voorval onderstreept het belang van waakzaamheid en het beschermen van persoonlijke informatie tijdens online interacties. Het is een trieste herinnering dat er mensen zijn die anderen willen misbruiken voor hun eigen gewin. We moeten altijd alert blijven en onszelf beschermen tegen dit soort bedreigingen.

Het is van cruciaal belang om te onthouden dat oplichters vaak zeer bedreven zijn in het manipuleren van mensen en het winnen van hun vertrouwen. Ze kunnen geduldig te werk gaan en zich voordoen als vriendelijke individuen om slachtoffers in de val te lokken. Daarom is het van groot belang om kritisch te blijven en persoonlijke informatie niet te snel te delen met mensen die je online ontmoet.

Check hier hoe een gast een Whatsapp-oplichter laat ontploffen van woede nadat hij uren aan het lijntje wordt gehouden:

Whatsapp oplichter
Whatsapp oplichter
Whatsapp oplichter
Whatsapp oplichter
Whatsapp oplichter
Whatsapp oplichter aan het lijntje

Check ook: MAN MAAKT WHATSAPP-OPLICHTER DOODSBANG MET DRIE SIMPELE BERICHTJES

Bron & beeld: kakiel

You May Also Like