Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Miljuschka Witzenhausen gooit ‘kadetten’ in de strijd om foodfestival te promoten

Miljuschka Witzenhausen gooit 'kadetten' in de strijd om foodfestival te promoten
Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen, tegenwoordig televisiekok en culinair auteur, deelt regelmatig heerlijke recepten én uitdagende foto’s met haar volgers via haar sociale media-kanalen. Deze keer gooit ze haar ‘kadetten’ in de strijd om haar foodfestival te promoten.

Discodip festival

Op haar Instagramkanaal post ze en foto waarop ze in een geel outfitje uitdagend haar ‘kadetten’ laat zien. Bij de foto schrijft ze: “IK HEB ER ZO’N ZIN IN! Volgende maand is het al zover, DiscoDip MIJN FESTIVAL een culinaire trip🪩💃🍭⁠” Het festival wordt van 24 t/m 26 mei georganiseerd in reccreatiegebied Bussloo op De Veluwe.

‘Sta je zo in de keuken?’

De foto heeft het gewenste effect, want deze krijgt vele duizenden likes en comments. Uiteraard zijn ook de haters van de partij. Zo sneert ene Gonnie: “Dus zo sta jij in de keuken tegenwoordig?????? Hahahaha wat je er al niet voor moet doen, om daar aandacht voor te krijgen hahahaha 🤣🤣🤣🤣” De meeste reacties zijn echter positief, zoals die van Monique: “Gaaf die foto en jij bent zo knap en Mooiiii 🤩, zoveel mooier dan die magere modellen zonder curves !!”⁠

Miljuschka Witzenhausen gooit 'kadetten' in de strijd om foodfestival te promoten
Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Meer van Miljuschka:

Check ook: