Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Miljuschka geniet van vakantie in Italië in pikante bikini

Miljuschka deelt 'break up'-nieuws en viert haar vrijheid in mooiste lingeriesetjes
Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen, bekend als televisiekok en culinair auteur, trakteert haar volgers regelmatig op heerlijke recepten en adembenemende foto’s via haar sociale media kanalen. Miljuschka geniet dit keer van de Italiaanse zon en cultuur. Haar recente publicatie van bikinifoto’s op Facebook laat zien dat Miljuschka geniet van haar tijd in Italië, waar ze haar volgers een inkijkje geeft in haar vakantie vol zon, zee en Italiaanse delicatessen.

Miljuschka geniet van Italië

Miljuschka Witzenhausen is geen onbekende als het gaat om reizen voor haar passie voor eten en cultuur. In een eerdere editie van het Miljuschka Magazine, nummer 4 om precies te zijn, reisde ze af naar Italië om daar een reeks foto’s te maken die de essentie van het land vastlegden. “Voor Miljuschka Magazine 4, reisde ik ook af naar Italië en maakte daar deze foto’s. Nu dus opnieuw naar het land van de pasta, maar dit keer alleen voor de pasta. Geloof me, deze wil je niet missen,” schrijft ze bij haar foto’s op Facebook. Deze keer lijkt het erop dat Miljuschka geniet van een meer ontspannen reis, met als hoofddoel te genieten van alles wat Italië te bieden heeft, buiten de keuken om.

Miljuschka geniet
Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Reacties op Miljuschka’s foto’s 

De reacties op Miljuschka’s foto’s zijn overweldigend positief. Fans en volgers laten berichten achter zoals “Hier heb je echt je best voor gedaan! Hard work. Je was al sprankelend mooi maar nu prachtig. Go for it girl”, “Mooie foto’s, prachtige vrouw van buiten maar volgens mij ook van binnen en gezellig. Ik geniet altijd van je magazines samen met mijn dochter, al vanaf nummer 1 en je kookboek.” en “Wat ben jij een mooie vrouw zeg, en volgens mij ben je ook heel leuk in de omgang.” Deze reacties benadrukken niet alleen Miljuschka’s fysieke schoonheid maar ook haar positieve invloed en inspirerende persoonlijkheid die zowel op het scherm als daarbuiten te voelen is.

Miljuschka
Beeld: Facebook Miljuschka

Welverdiende vakantie

Miljuschka geniet van haar welverdiende vakantie in Italië, vastgelegd in pikante bikini’s en omlijst door het adembenemende Italiaanse landschap. Door haar reizen en de manier waarop ze deze deelt, inspireert Miljuschka anderen om de schoonheid in de wereld te ontdekken en te genieten van elke ervaring. Haar vermogen om haar liefde voor eten, reizen en cultuur te combineren met een positieve uitstraling, maakt haar een ware inspiratiebron voor velen.

Miljuschka geniet van vakantie
Beeld: Facebook Miljuschka
Miljuschka geniet van
Beeld: Facebook Miljuschka
Miljuschka geniet van haar vakantie in Italië in pikante
Beeld: Facebook Miljuschka
Miljuschka geniet van vakantie in Italië
Beeld: Facebook Miljuschka
Miljuschka geniet vakantie in Italië
Beeld: Facebook Miljuschka

Check ook: Miljuschka wil afvallen in het nieuwe jaar: “Richting de 100 kilo”

You May Also Like