Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Miljuschka deelt ‘break up’-nieuws en viert haar vrijheid in mooiste lingeriesetjes

Miljuschka deelt 'break up'-nieuws en viert haar vrijheid in mooiste lingeriesetjes
Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Lezers opgelet: Miljuschka deelt ‘break-up’-nieuws op Instagram! Na enkele prachtige jaren komt er een einde aan haar samenwerking met Livera, het lingeriemerk waarmee ze een succesvolle relatie had opgebouwd. Ondanks het afscheid is er geen sprake van hard feelings, en Miljuschka is trots op de vele vrouwen die door de lingerie en badkleding van Livera schaamteloos zichzelf kunnen zijn. Ze benadrukt: “We are all beautiful!”

Miljuschka deelt ‘break up’-nieuws

Op haar Instagram-pagina deelde Miljuschka het nieuws van de breuk met Livera. In een openhartige post schrijft ze: “Na een paar hele mooie jaren scheiden onze wegen. Livera en ik zetten een punt achter onze relatie.” Miljuschka spreekt daarbij haar waardering uit voor de tijd die ze samen hebben doorgebracht en benadrukt dat er geen negatieve gevoelens zijn. Ze laat weten dat ze met trots terugkijkt op de impact die Livera heeft gehad op vrouwen die zichzelf willen zijn, ongeacht hun vorm of maat.

miljuschka bikini
Beeld: Instagram Miljuschka

Positieve reacties

Onder de post stromen de positieve reacties binnen. Fans en volgers tonen respect voor Miljuschka en haar beslissing. Een reactie luidt: “Ik vind je een voorbeeld voor meiden en vrouwen. Respect voor wat je hiermee hebt bereikt.” Anderen prijzen haar voor het doorbreken van schoonheidsidealen, zoals te lezen is in de comment: “Knappert, top dat je dit doet en dat we niet alleen maar maatje 36 voorbij zien komen.” Miljuschka wordt aangemoedigd om trots te zijn op zichzelf en haar lichaam, zoals een fan schrijft: “Jammer dat je zo’n goed voorbeeld bent dat je trots moet zijn op jezelf en je eigen lichaam.”

Viering van vrijheid in lingeriesetjes

Ondanks het einde van de samenwerking met Livera, lijkt Miljuschka haar vrijheid te vieren. Opvolgend op het ‘break-up’-nieuws deelt ze opnieuw beelden op Instagram, waarin ze straalt in de mooiste lingeriesetjes. Haar boodschap lijkt duidelijk: vrijheid, zelfliefde en diversiteit zijn de ware schoonheden die gevierd moeten worden.

Check ook: Miljuschka zorgt voor rode oortjes in pikant lingerie setje

You May Also Like