Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Weer 20 van de meest hilarische memes van social media-legende Xavier

social media xavier memes

Tenzij je de afgelopen jaren onder een steen hebt gebivakkeerd, of je hebt hem ergens voorbij zien flitsen: de mysterieuze Indiase social media-legende die zichzelf eenvoudigweg ‘Xavier’ noemt. Xavier heeft zichzelf gevestigd als een meester in het creëren van hilarische memes die online viraal gaan. Hieronder hebben we 20 van zijn meest briljante creaties verzameld.

De Identiteit van Xavier

Een waas van mysterie hangt rondom de ware identiteit van de persoon achter het ‘Xavier’-account dat deze humoristische memes deelt. Na grondig online onderzoek lijkt het erop dat de oorsprong van Xavier’s memes te herleiden is naar iemand met de naam Pakalu Papito, van Indiase afkomst, die beweert te werken bij een IT-bedrijf in Minneapolis, Minnesota. Ondanks zijn Indiase afkomst heeft hij zijn vaderland al geruime tijd niet bezocht. Xavier is een ietwat verlegen individu, niet bijzonder bedreven in de Engelse taal. Fysiek gezien meet hij 1,70 meter en weegt hij 68 kilogram. Opmerkelijk genoeg, naast zijn online humoractiviteiten, blijkt deze persoon ook kamelen te bezitten, een onmisbare laptop (natuurlijk), en zelfs zijn eigen benzinestation.

Een Scherp Gevoel voor Zelfspot

De essentie van Xavier’s memes draait voornamelijk om screenshots van zijn reacties op willekeurige social media-berichten van anderen. Deze reacties vallen op door hun droge humor en de aanzienlijke dosis zelfspot die Xavier over zichzelf giet.

Hier zijn 20 van de meest komische creaties van de Indiase social media-komiek Xavier:

memes Xavier
memes Xavier
memes Xavier
social media xavier memes
social media xavier memes
social media xavier memes
social media xavier memes

Check ook:

Bron en beeld: Facebook idealistxavier

You May Also Like