Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Megan Desaever laat haar tweeling netjes op water drijven: “Zinken ga je zo niet doen”

Megan Desaever laat haar tweeling netjes op water drijven: “Zinken ga je zo niet doen”
Beeld: Instagram megan desaever

Megan Desaever weet altijd onze aandacht te trekken. Of het nou op de tv is of op Instagram, deze bekendheid is nooit ver van de schijnwerpers. En als we het over schijnwerpers hebben, dan schijnen die nu op een wel heel bijzondere ’tweeling’. We hebben het natuurlijk over de recente Instagram-foto van Megan, waar ze haar trots laat drijven in het zwembad. Jawel, u leest het goed: Megan Desaever laat haar tweeling netjes op water drijven, en dat zorgt natuurlijk voor de nodige beroering op sociale media.

Megan Desaever laat haar tweeling drijven

In het afgelopen jaar was Megan Desaever vaak het middelpunt van media-aandacht, soms op manieren die ze misschien niet helemaal had verwacht of gewild. Laten we dat hoofdstuk nu sluiten en ons richten op het huidige – of beter gezegd, de huidige ‘hoogtepunten‘. Megan heeft een voorliefde voor het delen van opvallende foto’s op Instagram, waarin ze pronkt in outfits die weinig aan de verbeelding overlaten. Deze kledingkeuzes benadrukken haar eerdere keuze voor een borstvergroting. Recentelijk heeft ze een foto gedeeld waarop duidelijk te zien is hoe haar ‘tweeling‘ elegant op het wateroppervlak rusten. Deze foto heeft uiteenlopende reacties uitgelokt bij haar geliefde volgers.

Megan Desaever laat haar tweeling
Beeld: Instagram Megan Desaever

Reacties op de foto

De reacties variëren van bewonderend tot ronduit hilarisch. Zo merkt een volger op: “De omgeving is prachtig maar jij bent het zonnetje! Waaaaaaaaw”, terwijl een ander, iets meer filosofisch ingesteld, opmerkt: “Precies aant nadenken”. Maar de commentaar die de kroon spant, is toch wel: “Zinken ga je zo niet doen”. Nou, dat is een geruststelling! Megan Desaever en haar tweeling lijken onzinkbaar te zijn, althans op Instagram. In een wereld waar de zwaartekracht soms een loopje neemt met de werkelijkheid, blijft Megan Desaever ons verbazen. Of het nu haar opvallende verschijning is, haar schijnbaar onverwoestbare tweeling, of haar talent om in het middelpunt van de aandacht te blijven, één ding is zeker: ze weet hoe ze op moet drijven in een zee van social media. Met een tweeling als deze, wie heeft er nog reddingsvesten nodig?

Check ook: Megan Desaever van Temptation Island poseert in nietsverhullend stukje stof

You May Also Like