Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Massage door pythons!

l04wdcfpo7ze_wd640

Ben jij écht toe aan onstpanning? Even lekker relaxen en wegdromen terwijl je gemasseerd wordt klinkt natuurlijk als een droom. Maar wat als we er even bij vertellen dat je gemasseerd wordt door vier dodelijke pythons?

Dit schijnt super rustgevend voor de mens te zijn. En we maken géén grapje! In de Filipijnen is dit dus de normaalste zaak van de wereld. In Cebu City Zoo kan je gemasseerd worden door vier heerlijke, dodelijke slangen. Zijn ze op hun achterhoofd gevallen ofzeu? 

Oh enne, er zitten wel een paar belangrijke regeltjes aan vast.. Het is niet zo handig om je adem uit te blazen op de slangen, want dan denken ze dat ze in hun kont worden geknepen. Oh en nog belangrijker: als de wurgslangen je proberen te vermoorden, schreeuw dan absoluut niet om hulp. Daar worden ze namelijk nog agressiever van.

Maar maak je geen zorgen, deze slangen met een totaal gewicht van 250 kilo worden voor de massage begint volgegooid met kippen. Dus het kan zijn dat ze niet zoveel trek meer hebben in jouw heerlijke huidje.

Na dit bericht nog steeds zin in een lekkere massage? Wij in ieder geval niet. Dafuq jonguh!? En dit noemen ze rustgevend?

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like