Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Massa is Kassa-kijkers los om Peter Gillis die niet in zwemvest past: ‘Nicolleke komt niet meer bij’

Peter Gillis Massa is Kassa
Beeld: Youtube SBS6

Peter Gillis en zijn vriendin Wendy genoten onlangs van een vakantie in Dubai. In de nieuwe aflevering van Massa is Kassa zien we hoe Peter en Wendy daar willen gaan jetskiën. Dit blijkt voor Peter echter een lastige opgave te worden, omdat hij de rits van zijn zwemvest niet dicht krijgt. Massa is Kassa-kijkers gaan dan ook massaal los om de beelden van Peter, bij wie alle kwijtgeraakte kilo’s er weer aan lijken te zitten.

Denigrerende opmerkingen

Jarenlang zagen we Peter Gillis in het tv-programma “Massa is Kassa” samen met zijn veel jongere vriendin, Nicol Kremers. Hun relatie stond bekend om de denigrerende opmerkingen van Peter richting Nicol, die deze zonder protest leek te accepteren. Vorig jaar kwam er een einde aan hun relatie, waaruit bleek dat de liefde al geruime tijd verdwenen was. Nicol bleef bij Peter voor het geld, terwijl Peter bij Nicol bleef vanwege de kijkcijfers van het programma.

Massa is Kassa-kijkers los om Peter Gillis die niet in zwemvest past: 'Nicolleke komt niet meer bij'
Beeld: Youtube SBS6

40 kilo afgevallen

Eerder gaf Peter Gillis juist aan dat Nicol de reden was dat hij niet kon afvallen. Destijds was Peter veel te dik en belandde hij zelfs in het ziekenhuis. Na de breuk met Nicol besloot hij af te vallen en verloor hij tussen de 30 en 40 kilo, een indrukwekkende prestatie. Nu met zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout, lijken de met veel moeite kwijtgeraakte kilo’s er allemaal weer aan te zitten, zo zien we in een fragment van Massa is Kassa, dat op de Facebookpagina van SBS6 te vinden is. Daarin is te zien dat Peter zijn zwemvest niet aankrijgt wanneer hij en Wendy willen gaan jetskiën tijdens hun vakantie in Dubai.

‘Nicolleke komt niet meer bij’

Massa is Kassa-kijkers gaan dan ook massaal los onder het fragment op de SBS6-Facebookpagina. Zo grapt iemand: “Die is hij helemaal niet nodig die blijft wel drijven”, en een ander merkt op: “Hij mag wel wat vriendelijker zijn tegen die man!!!” Weer een ander vraagt zich af: “En dàt zou Wendy aantrekkelijk vinden ?? 🙈 Zijn geld wel dus !!” en ene Nicci: “Nikkolleke komt niet meer bij als zij dit ziet😱😱😱🤣🤣🤣😱

Check het fragment met Peter Gillis die zijn zwemvest niet dichtkrijgt hier:

Check ook:

You May Also Like