Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Massa is Kassa-kijkers woedend op Wendy om onbeschofte actie: ‘Nog asocialer dan Peter!’

Massa is Kassa-kijkers woedend op Wendy om onbeschofte actie: 'Nog asocialer dan Peter!'
Beeld: Massa is Kassa

Ondanks alle ophef die er de afgelopen tijd rondom Peter Gillis en zijn ex-vriendin Nicol Kremers was, ging er afgelopen dinsdag gewoon weer een nieuw seizoen van Massa is Kassa van start, mét Peter’s nieuwe vriendin Wendy. En die krijgt gelijk een flinke bak str*nt over zich heen van kijkers.

Op achterlijke manier afdingen

In tegenstelling tot wat veel kijkers en tv-experts hadden verwacht, ging realityshow Massa is Kassa, over het leven van vakantieparkmagnaat Peter Gillis, dinsdag ‘gewoon’ weer van start. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zagen we hoe Peter en Wendy op vakantie zijn in Italië. Daarbij gingen de twee shoppen, en Wendy wilde graag een nieuwe haarborstel kopen. Dit deed ze echter niet voordat ze op een asociale manier probeerde af te dingen: voordat de twee naar de kassa gingen, liet Wendy Peter namelijk eerst nog even haar haar borstelen. Eenmaal bij de kassa aangekomen, wees Wendy de verkoper op een lange haar in de borstel, en eiste om die reden korting.

Nog asocialer dan Peter

De onbeschofte actie leidde tot grote woede bij veel Massa is Kassa-kijkers, zo blijkt uit de vele reacties op Twitter (X). Zo briest ene Bjorn: “Afdingen op een stel riemen a €5,00 en dan ook nog een winkel oplichten door je eigen haar in een kam te steken en daarom korting eisen terwijl je verdomme multimiljonair bent. Misselijkmakende mensen.” Een andere gebruiker met de naam MaVaDo55 zegt: “Wendy is nog asocialer dan Peter en dat wil wat zeggen.”

Check de reacties op Twitter van woedende Massa is Kassa-kijkers op de onbeschofte actie van Wendy hier:

Toch zijn er ook nog mensen die een ander geluid laten horen:

Check ook:

https://gsxl.nl/peter-gillis-dieet/

Bron: Twitter (X), Showblad

You May Also Like