Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Kilo’s vliegen er weer aan bij afgevallen Peter Gillis: ‘Dieet gaat super joh…’

Kilo's vliegen er weer aan bij afgevallen Peter Gillis: 'Dieet gaat super joh'
Beeld: SBS6

Eerder dit jaar maakte Peter Gillis indruk door maar liefst 20 kilo te verliezen met een streng dieet. Echter, zoals het leven vaak onvoorspelbare wendingen kent, heeft hij in de tussentijd weer flink wat kilo’s bij te hebben gekregen, en lijkt hij weer terug bij af. Het verhaal achter deze gewichtsschommelingen is zowel complex als intrigerend, en vertelt over liefde, worstenbroodjes en de uitdagingen van het moderne leven. Hier volgt een diepgaande blik op de roerige periode van Gillis en de factoren die hebben bijgedragen aan zijn recente gewichtstoename.

Gewichtsverlies van 20 kilo

Peter Gillis heeft een roerige periode doorgemaakt. Hij stond bekend om zijn liefde voor dagelijkse worstenbroodjes. Na het beëindigen van zijn relatie met Nicol Kremers voelde hij een leegte, zowel emotioneel als fysiek. Troostvoedsel lijkt een logische keuze na emotioneel leed, nietwaar? Echter, de toename in gewicht die daarop volgde was verre van makkelijk voor hem. Hij belandde zelfs in het ziekenhuis vanwege een alarmerend lage hartslag. Dit incident zette iedereen op scherp en was een duidelijk signaal voor de Massa is Kassa-ster dat er iets moest veranderen in zijn levensstijl. Opmerkelijk is dat na het beëindigen van zijn relatie, hij veel gewicht verloor, zo’n 20 tot 25 kilo. 

Kilo's vliegen er weer aan bij afgevallen Peter Gillis: 'Dieet gaat super joh'
Beeld: Instagram Peter Gillis

Nieuwe liefde en worstenbroodjes

Maar het leven nam een andere wending. Terwijl hij Nicol en de overtollige kilo’s achter zich liet, kwam er een nieuwe liefde in zijn leven: Wendy. Men zegt dat verliefdheid ervoor kan zorgen dat men de wereld door een roze bril ziet. Voor Peter betekende dit een bril waarin zijn liefde voor worstenbroodjes weer centraal stond. Ondanks zijn aanzienlijke vermogen van naar schatting 85 miljoen, lijkt hij niet bijzonder bezorgd te zijn over een paar extra kilo’s. Dit is ook te zien tijdens zijn televisieoptredens waar hij ongegeneerd geniet van lekkernijen, waaronder zijn geliefde worstenbroodjes. Het lijkt erop dat de eerder verloren kilo’s langzaam terugkeren. Maar zoals vaak wordt gezegd, kan liefde je onverwachte dingen laten doen – of in dit geval, laten eten.

Dieet gaat super…

SBS6 poste een fragment van Peter Gillis, waarop te zien is hoe hij zichzelf weer ongegêneerd zit vol te stouwen, met behulp van zijn lieftallige vriendin Wendy. “Mochten jullie je afvragen hoe het met Peter en z’n dieet gaat, helemaal super joh! 😆⁠”, schrijft SBS er droogjes bij.

Check ook: ‘Peter Gillis vanaf half november van de buis door boek van Nicol Kremers’

Bron: Instagram SBS6, Showmag