Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Marktplaats onderhandeling over Gucci-petje loopt uit op compleet gestoord gesprek

Marktplaats Onderhandeling
Beeld: Instagram marktplaatsgekkies.nl

In de wereld van Marktplaats, waar de grenzen tussen realiteit en absurde fictie vaak vervagen, vond recentelijk een Marktplaats onderhandeling plaats die de annalen van internetgesprekken zal ingaan als ‘Het Gucci-petje Incident’. Onze protagonist, laten we hem Hugo noemen, plaatste nietsvermoedend een advertentie voor een “Gucci”-petje. Let op de aanhalingstekens, ze zijn belangrijker dan je denkt.

Marktplaats Onderhandeling over Gucci-petje

Al snel diende zich een geïnteresseerde koper aan, Rutger genaamd, om een marktplaats onderhandeling te beginnen met de onschuldige vraag: “Is deze pet wel echt?” Hugo, eerlijk als de dag lang is, beantwoordde met een verfrissende “Nee vandaar de prijs.” Rutger, in een plotwending die niemand zag aankomen, was opgetogen: “Oh oke dat is goed want ik wil geen echte. Ik vind qucci een stom merk haha.” Het onderhandelingsspel begon. Rutger, met de onderhandelingsvaardigheden van een doorgewinterde Marktplaats veteraan, bood schaamteloos €40. Hugo, ongetwijfeld verbijsterd door de brutaliteit, maar toch vastbesloten een deal te sluiten, counterde met “€50 vandaag ophalen deal.” 

Marktplaats Onderhandeling
Beeld: Instagram marktplaatsgekkies.nl

Het gesprek gaat door

Akkoord bereikt, zou je denken, maar nee. Rutger onthulde toen dat hij op vakantie was in Cuxhaven, Duitsland, en stelde voor om “meteen terug te komen” voor de pet. Een reis van bijna vijf uur, voor een neppe Gucci-pet. Logisch, toch? Maar wacht, er is meer. Toen Hugo aangaf dat het te laat was, bood Rutger aan zijn zoontje te sturen, die “in Delft” was en “heel lang moest nablijven op school.” Het verhaal nam een bizarre wending toen bleek dat het zoontje “baldadig geworden” was en een medeleerling met tape had vastgemaakt aan een tafel. Een daad zo heroïsch dat hij de auto van de buurman mocht lenen om de pet op te halen.

Compleet Gestoord Gesprek

Het gesprek bereikte zijn hoogtepunt toen Rutger beweerde alleen een “iPad van Samsung” te bezitten, waardoor communicatie via telefoon onmogelijk werd. En net toen je dacht dat dit verhaal niet gekker kon, eindigde het gesprek met de mededeling dat “Denise is aangehouden. M’n zoontje.” Dus daar heb je het, een Marktplaats onderhandeling die de vraag oproept: leven we in een simulatie? Of is dit gewoon hoe mensen onderhandelen over neppe Gucci-petjes op het internet? Het antwoord, beste lezers, ligt ergens tussen absurditeit en de pure schoonheid van menselijke interactie.

Check ook: Hier weer 10 gekkies op Marktplaats die niet helemaal sporen

You May Also Like