Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

De 11 aller domste mensen op Marktplaats ooit

Dit zijn echt de 10 domste mensen op Marktplaats
Beeld: Instagram marktplaatshumor

Welkom bij een luchtig en enigszins ongelofelijk overzicht van de aller domste mensen op Marktplaats. Deze verhalen, rechtstreeks uit de Marktplaats-berichten, laten zien dat soms de realiteit vreemder (en grappiger) is dan fictie. Laten we duiken in deze wonderlijke wereld van bizarre interacties en ongepaste gesprekken!

De Onvriendelijke ‘Lieve Jeroen’ 

Een persoon vraagt beleefd om meer informatie over een slaapbank, waarop Jeroen nogal bot reageert. Als de koper dan dezelfde toon aanslaat, is Jeroen verrassend genoeg niet tevreden. Een perfect voorbeeld van hoe communicatie op Marktplaats soms volledig kan ontsporen.

screenshot4
Beeld: Instagram marktplaatshumor

Oven met gratis kip

Deze deal is bijna te goed om te laten lopen. Niet alleen kun je deze oven voor een klein prijsje op de kop tikken, je krijgt er ook nog een gratis ‘kip’ bij!

marktplaats
Beeld: Instagram marktplaatshumor

De Automatische Grasmaaier Koopje

Een grasmaaier voor €100,00 lijkt een koopje, maar op de foto wordt duidelijk wat de koper eigenlijk krijgt. Is het een echte deal?

screenshot3
Beeld: Instagram marktplaatshumor

Een van de domste mensen op Marktplaats verkoopt de fragiele spiegel

Een spiegel van het merk ‘Fragile’ voor €50,00. Interessant genoeg om te vermelden, maar is dit echt een koopje of een subtiele grap?

screenshot2
Beeld: Instagram marktplaatshumor

Marktplaats Berichten Chaos 

Een reeks verwarrende en ongepaste berichten op Marktplaats, variërend van excuses voor een broertje op de account tot vreemde flirt-pogingen. Dit toont aan dat sommige gebruikers echt een filter nodig hebben bij het versturen van berichten.

screenshot1
Beeld: Instagram marktplaatshumor

Het Vlieg-incident met een van de domste mensen op Marktplaats

Een snedig antwoord op iemand die niet reageert: “Weet je welk biologisch fenomeen ontstaat als u een vlieg inslikt?” Dit soort humoristische maar bijtende commentaren maken Marktplaats-conversaties soms hilarisch.

screenshot
Beeld: Instagram marktplaatshumor

De Mini-Snowboard Verwarring

Een koper is verontwaardigd over een miniatuur snowboard en dreigt met geweld als reactie op een online grap. Een duidelijk geval van miscommunicatie met een komische wending.

ss
Beeld: Instagram marktplaatshumor

De Verkeerde App Verwarring

Een Marktplaats-gebruiker stuurt per ongeluk een persoonlijk bericht bestemd voor haar man via de app. Een hilarisch en menselijk moment dat laat zien dat iedereen wel eens een foutje maakt.

domste mensen op Marktplaats grappig
Beeld: Instagram marktplaatshumor

De Houtkachel Onderhandeling

Een bod op een houtkachel leidt tot een nogal agressieve reactie van de verkoper. Deze over-the-top communicatie toont aan dat sommige verkopers hun kalmte verliezen bij het kleinste lage bod.

domste mensen op Marktplaats gesprek
Beeld: Instagram marktplaatshumor

De Mopperende Puch Verkoper 

Een bod op een “Speciale Puch” wordt niet alleen afgewezen, maar leidt ook tot een nogal grof gesprek. Dit bewijst dat sommige verkopers op Marktplaats hun geduld snel verliezen.

domste mensen op Marktplaats screenshot
Beeld: Instagram marktplaatshumor

Het Carnaval Jurkje Debacle

Een conversatie over een carnavalsjurkje neemt een ongepaste wending, waarbij de verkoper een grens trekt bij het vreemde gesprek. Een duidelijk voorbeeld van hoe sommige kopers de lijn van fatsoen overschrijden.

domste mensen op Marktplaats
Beeld: Instagram marktplaatshumor

Check ook: Hier weer 10 Marktplaats gekkies die een paar steekjes hebben loszitten

You May Also Like