Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Margot Robbie’s bankrekening groeit met Barbie’s succes

Het ongekende succes van Barbie in de entertainmentwereld heeft geleid tot recordbrekende cijfers. Zowel Margot Robbie als Greta Gerwig hebben een verbazingwekkend salaris binnengehaald, dankzij hun betrokkenheid bij dit iconische project.

Het megasucces van Barbie

Met verbluffende prestaties heeft Greta Gerwig haar stempel gedrukt als de meest succesvolle vrouwelijke regisseur ooit. Ze overtrof zelfs het immense succes van Disney’s “Frozen II” en behaalde daarmee een opmerkelijke mijlpaal. Terwijl haar film de rangen van Warner Bros. nadert, blijft alleen “Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2” onbetwist aan de top van de klassieke Hollywood-studio’s.

Margot Robbie’s salaris

In de schijnwerpers van het succes van Barbie staat een opmerkelijke financiële prestatie: Margot Robbie wordt naar verluidt verwacht maar liefst 50 miljoen dollar te verdienen dankzij haar betrokkenheid bij het project. Dit bedrag omvat niet alleen haar basisvergoeding, maar ook royale bonussen die zijn gekoppeld aan het behalen van omzetdoelen. Een diepgaande duik in de lucratieve wereld van entertainment en ondernemerschap onthult haar indrukwekkende verdiensten.

Check ook: Aldi’s culinaire kopieerwerk: ze hadden totaal geen zin om een beetje moeite te doen

Bron: Manners

You May Also Like