Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Barbie krijgt er weer 225cc bij en pronkt met haar voorgevel op Instagram

Barbie ondergedoken: 'Als ze erachter komen waar ik zit komen ze me halen'
Beeld: Instagram Samantha de Jong/Diana Gabriels

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, werd in 2010 in één klap bekend in heel Nederland door haar deelname aan de realityserie Oh Oh Cherso. Sindsdien ging het steeds verder bergafwaards met de Scheveningse. Tegenwoordig lijkt ze de draad echter voorzichtig te hebben opgepakt en verdiend ze haar geld op de pikante content-website ‘Alleen Fans’. Daarbij moet je je fans wel af en toe op wat nieuws blijven trakteren, dus laat Barbie haar voorgevel nog maar eens verder uitbouwen.

barbie voorgevel
Beeld: Instagram Samantha de Jong

925cc erbij

Op de Instagrampagina van de bekende kliniek voor cosmetische chirurgie van Diana Gabriels, wordt de nieuwe borstoperatie van Barbie groots aangekondigd, met foto’s van haar toch al niet al te bescheiden voorgevel. Hierbij staat de tekst: “Nog een paar uur en dan wordt Barbie geopereerd. Ze gaat van 700cc naar 925cc van Motiva. Ze heeft nu Mentor protheses, die zijn wat harder en stugger. Ze krijgt nu Motiva protheses, 925cc full. De prothese wordt tussen de borst spier geplaatst waardoor ook zonder beha de borsten hoog bij elkaar en dicht tegen elkaar blijven staan.”

Check de foto’s hier en hier.

Expliciete content

De afgelopen jaren ging Barbie steeds verder bergafwaarts en was ze te vinden op 18+-websites, waarna ze uiteindelijk zelfs in de prostitutie belandde. Ook werd ze jarenlang geplaagd door drugsproblemen en werd ze meerdere keren opgenomen na zelfmoordpogingen. Tegenwoordig produceert ze expliciete content, samen met haar nieuwste vriend Robbie, met wie ze al een tijdje een relatie heeft.

barbie alleen fans
Beeld: Instagram samantha de Jong

Check ook:

You May Also Like