Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Mannen negeren partner gemiddeld 388 keer per jaar

negeren partner

Gezeik, vervelende opmerkingen, commando’s of gewoon het eeuwige gekwek van je partner: ja, dat is niet iets waar je altijd op zit te wachten. Je kunt mokkend doen wat ze vraagt, maar je kunt je partner ook negeren. Blijkbaar doen veel mannen dat laatste!

Bewijs

Uit onderzoek blijkt dat mannen namelijk heel goed zijn in het negeren van hun vrouw: maar liefst 388 keer per jaar om precies te zijn. Tsja, dat komt neer op meer dan een keer per dag dus!

Het onderzoek

Het onderzoek is uitgevoerd door een Brits gehoorbedrijf en 2.000 mensen deden er aan mee. Driekwart van de ondervraagde Britten gaven aan dat ze denken dat hun partner een selectief gehoor hebben, oftewel: ze negeren gewoon kei- en keihard. 

Maarre… en vrouwen dan?!

Je zou denken dat vrouwen dan heilig zijn, maar dat is dus helemaal niet het geval. Uit het onderzoek blijkt dat vrouwen 339 hun partner negeren als hij tegen hen praat. Dus de volgende keer als je geen gehoor van je partner hoort, kun je eens even flink op dit onderzoek terugvallen en hem of haar vertellen dat hij zich moet gedragen!

negeren partner
Afbeelding embedded van Panorama

Check ook: Onderzoek wijst uit: Mannen die helpen in huishouden worden beloond tussen de lakens – SGXL.NL

Bron: Panorama

Beeld: Pexels

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply