Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man ontwaakt uit coma en dumpt meteen vriendin

er-hospital-sign

Michael de Graaff ontwaakt na vier maanden lang in een diepe coma te hebben gelegen eindelijk. Zijn vriendin Stephanie is aanwezig als de 31-jarige Michael wakker wordt. Als hij weer enigszins bij kennis is begint hij zijn vriendin toe te spreken. 

Twee jaar geleden werd Michael ontslagen bij zijn oude werkgever, hij besloot daarop om voorzichzelf te beginnen. Echter drie maanden voor zijn verschrikkelijke ongeluk gaat zijn eigen zaak (mede door de financiële crisis) failliet. Alsof dat nog niet genoeg was vloog zijn huis ook nog eens in de brand, terwijl hij geen brandverzekering had. En toen tot overmaat van ramp kreeg meneer de Graaff een verschrikkelijk verkeersongeluk, waardoor hij in een coma kwam te liggen.    

‘In alle kwade dagen bleef jij bij mij’, begint Michael tegenover zijn vriendin. ‘Toen ik ontslagen werd, was jij er voor mij, toen mijn zaak failliet ging, heb je me niet in de steek gelaten, toen ons huis afbrandde, zijn we samen een ander onderdak gaan zoeken en ook toen ik het verschrikkelijk ongeluk kreeg was jij er voor mij’ zegt hij zachtjes tegen Stephanie die vol tranen in haar ogen aandachtig luistert naar haar vriend. Michael vervolgt: ‘Weet je wat ik denk schat?’ Stephanie schudt nee met haar hoofd, terwijl de tranen over haar wangen glijden. ‘Nou, dat jij verschrikkelijk veel ongeluk brengt! Ik maak het uit TRUT’, aldus de zojuist ontwaakte meneer de Graaff. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like